День дітей 2016 у NIX Solutions

9 Червня 2016

Першого дня літа в нашому затишному офісі потрібно бути дуже уважним. Ще б пак, адже варто всього на секунду втратити пильність, як тебе вже оточує дітлахи і мило вимагає твоєї допомоги у визволенні Нетландії, а Капітан Крюк тим часом попиває чай із твоєї чашки :). Так, у День дітей наші маленькі айтішники та айтішниці чекають чудес, і ми із задоволенням даруємо їх маленьким гостям.

Підготовка до свята розпочалася задовго до приходу малечі. З самого ранку в кімнатах відпочинку ніби з-під землі виростали яскраві фотозони, а в кенді-барах з’являлися нові солодощі: яскраві кейкпопси, ніжні капкейки, повітряний маршмелоу, хрумкий попкорн, солодка вата, шоколадне печиво та багато іншого.

Багато хто з хлопців бував у нашому офісі раніше, і тому, схопивши за руку маму чи тата, впевнено вели їх до кімнати відпочинку, де починалося свято. Ті ж малюки, які прийшли до нас в гості вперше, спочатку трохи соромилися, проте побачивши барвисті кенді-бари і наших казкових героїв, швидко смілився і приєднувалися до дітлахів, що веселяться.

Усіх хлопців чекало чарівне перетворення на улюблених персонажів мультфільмів – у цьому дітлахам допомогли запрошені аквагрімери :).

Після цього наші маленькі гості навчилися бачити красу в простих речах і навіть спробували створювати її на майстер-класі з малювання піском :).

Милашки-кролики і плюшеві шиншили позували на камеру разом з хлопцями, а непосидючі мавпочки постійно норовили “поправити” зачіску кожному, хто підходив їх погладити.

Після фотосесії з пухнастими звірятками дітей молодше чекали пригоди в компанії Пітера Пена, Венді та феї Дінь-Дінь. Разом із казковими героями малюки вирушили до Нетландії на пошуки скрині з подарунками, яку приховав Капітан Крюк. Дітлахи так веселилися, літаючи на мильних бульбашках і досліджуючи острови затонулих кораблів, що Крюк забув про багаторічну нудьгу і навіть допоміг хлопцям відшукати скриню :).

Старші хлопці тим часом рятували Землю від космічних загарбників із сусідньої Галактики. Разом з Cosmo-girl і Роботом дітлахи вирушили на планету Трансформерів за димовою зброєю. Об’єднавши його із силою своєї дружби, хлопці здолали злих прибульців та зберегли мир на нашій планеті :).

Веселі пригоди наших маленьких гостей закінчилися веселою дискотекою з Трансформерами, Пітером Пеном та його командою:).

Після танців треба й підкріпитись. Малята витратили так багато енергії на порятунок нашої планети та подорож Нетландією, що під час ланчу уплітали смаколики за обидві щоки. Потім разом з батьками наші маленькі гості вирушили додому, а їхні тати та мами ще довго слухали про веселі пригоди дітлахів.

Упевнені, малюки ще довго згадуватимуть про свято в NIX Solutions, ну а ми вже зараз з нетерпінням чекаємо на нову зустріч з хлопцями на нашому новорічному ранку!