Квітучий сад у NIX Solutions

20 Квітня 2018

Початок березня завжди асоціюється з сонечком, потеплінням і співом птахів. Як пройшла підготовка до свята і саме свято 8 березня. Початок березня завжди асоціюється з сонечком, потеплінням і співом птахів. Хлопці NIX Solutions зазвичай додають до переліку ще “час таємних зборів”, “секретних чатів” і “непомітних закупівель”. Ні-ні, вони не стажуються на спецагентів, просто підготовка святкування 8 Березня для милих дівчат повністю зайняла їх думки :).

Цього року хлопці з корпоративного івент-агентства “Ірокез і партнери” поставили собі високу планку свята: обкутати дівчаток затишком і зробити так, щоб їх щасливі посмішки розтопили замети на вулиці. “Квітніть невпинно”! – побажали хлопці нашим дівчатам і сміливо билися з морозним березнем, перетворивши офіс на квітучий сад :).

З самого ранку дівчаток чекав справжній калейдоскоп розваг: садівники і майстри Королівства зустрічали їх на вході в сад, а хлопці з турботою розкладали подарунки на столах – прекрасні magic box з порцією натхнення.

З приходом дівчаток Ніксовий сад розцвів повністю, і їх радісне щебетання чулося на усіх поверхах. Хлопці передбачили усі бажання прекрасної половини: безліч місць для фото, солодкості, квіти, фільми, але про все по порядку :).

Краса кожної дівчини заслуговує картини. Потопаючи в кольорах, вони позували для кращих фотографів, а що пурхають навкруги яскраві метелики підкреслювали їх ніжність і були живою прикрасою :).

Навіть Монатік знає, навколо кого крутить весь світ ;). Картин і звичних статичних фотографій ніяк не досить, щоб показати цьому світу кожну з усіх боків. Хлопці знайшли спосіб зробити це, і фотозона bullet time закрутила голову “ай до упаду” кожній дівчині.

Атмосфера дня розташовувала до творчості :). Кожна дівчина могла стати ближче до зірок, малюючи картини зоряним пилом, і відчути себе в ролі естета-ювеліра, створюючи вишукані прикраси своїми руками. Поринути в живопис буквально прекрасній половині вдалося за допомогою техніки малювання по воді – ебру, після чого дівчатка відправилися осягати мистецтво плетіння ловців снів, щоб щоночі бачити лише найприємніші та добріші сни.

Піднімаючись по сходинках нашого офісу, дівчатка потрапляли в зал, де їх буквально зносило хвилею кольорів найніжніших відтінків. Поряд з нею розмістилася затишна бьюті-студія, в якій кожна почувала себе Принцесою, поки майстри працювали над її чином.

Крутим фото місце не лише в Інстаграмі, вони мають бути надруковані! Хлопці заздалегідь потурбувалися про це, і фото з хештегом #nixgirls миттєво вискакували з інста-бокса. Ну а доки дівчата розглядали їх, на фоні звучали голоси з улюблених романних фільмів, які весь день змінювали один одного.

День наближався до заходу, і усі були в очікуванні головного сюрпризу вечора. Артем Пивоварів дав іскру з перших акордів, і полум’я емоцій вмить захопило танцмайданчик. Під “Кисень” наші дівчатка розійшлися так, що вечірнє караоке в офісі виявилося найнеобхіднішим подарунком цього дня. Бо душа бажала продовження свята, а серце — ще пісень!

А вечірка все набирала обороти, і ось на сцені вже стоїть стенд-ап комік Микита Шевчук!

Такому крутому вечору однозначно потрібний був барвистий фінал. І загальний градус веселощів розжарив танцмайданчик остаточно під час вибухового DJ сета :).

Нікси гуляли до глибокої ночі, відриваючись від душі, і навіть за його межами. Але це вже зовсім інша історія. ;).

Величезне спасибі усім хлопцям NIX Solutions за прекрасний день! Ви змогли впустити весну в наш Будинок і змусити все цвісти :).