Ярмарка вакансій 2015 у ХНЕУ

17 Листопада 2015

У одних людей навчання тільки набирає оберти, для інших же – самий час подумати про старт успішної кар’єри. Це привело молодих фахівців на ярмарок вакансій в ХНЕУ, адже тут вони могли познайомитися з потенційними працедавцями і скласти прогноз на своє професійне майбутнє. Щоб допомогти хлопцям зробити цей важливий вибір, ми традиційно відправилися на ярмарок вакансій.

 Дізнавшись про те, що наш Навчальний центр проводить набір на курси навчання по цілих трьох напрямах — .Net, SharePoint і PHP, народ стовпився у нашого стенда. Студенти захоплено розпитували про програми і джерела інформації, які допоможуть проявити себе на тестуванні. Ми постаралися відповісти на усі питання студентів, а також заочно познайомили їх з експертами, під чиїм керівництвом вони осягатимуть тонкощі IT- науки.

Студенти 4-5 курсів навперебій ставили питання про наші вакансії, з очима, що горять, записувалися на тестування в NIX Solutions і цікавилися, які знання їм варто підтягнути, щоб співбесіда пройшла на ура. Ентузіазм хлопців підкорив нас, і ми із задоволенням розповіли молодим фахівцям про усі можливості, які дає студентам наша компанія : проходження літньої практики, спеціалізовані курси і стажування, перспективи подальшого працевлаштування. 

Ярмарок вакансій в ХНЕУ c кожним роком збирає все більше молодих і амбітних людей, готових вчитися і розвиватися. Ми ж з нетерпінням чекатимемо їх у нас в NIX Solutions!