Чарівна казка для маленьких айтішників та айтішніц

7 Червня 2013

Міжнародний день захисту дітей – одне з наших найулюбленіших свят. Цього дня ми можемо привести своїх дітей у NIX Solutions, познайомити їх із друзями, розповісти про те, як цікаво ми проводимо тут час і чому нам так подобається приходити сюди щодня.

Волшебная сказка для маленьких айтишников и айтишниц

Цього понеділка в коридорах нашого Замку панувало незвичайне пожвавлення: клоуни та актори ставили сцену та репетирували свої ролі, жителі NIX Solutions готували всілякі ласощі та з нетерпінням чекали на візит найдорожчих гостей – наших дітей.

Ми доклали всіх сил, щоб подарувати малюкам справжню казку, гідну маленьких IT-принців та принцес.

Після смачного сніданку в компанії з клоунами, Піратом, Кішкою та Метеликом хлопці вирушили на виставу лялькового театру про Вінні Пуха. Звичайно ж, веселий ведмедик відразу потоваришував з нашими малюками і влаштував їм справжню пригоду з мильними бульбашками.

Повні вражень від вистави, діти дружно побудувалися “паровозиком” і вирушили на екскурсію Замком – подивитися, де ж проводять щодня їхні батьки. Малюкам настільки сподобалася наша атмосфера, що багато хто з них відразу ж оголосив про своє бажання стати програмістами, коли виросте :).

Коли екскурсія закінчилася, дітям запропонували вибрати собі заняття до смаку: на хлопців чекали веселі ігри та конкурси, заняття малюванням, орігамі, ліпленням із пластиліну та багато іншого. Тепер дитячі малюнки та всілякі вироби із пластиліну та паперу прикрашають столи щасливих батьків :). Крім того, наші малюки змогли відчути себе справжніми зірками: вони давали інтерв’ю, розповідали нашим “журналістам” про себе та про свою сім’ю.

Дитяче свято в Ніксах завершилося смачним обідом, після якого задоволених, але трохи втомлених хлопців відвезли додому, щоб вони змогли поділитися враженнями про татову та мамину роботу зі своїми друзями.

Тепер жителям NIX Solutions трохи сумно: ми сумуємо за дитячим сміхом у коридорах нашого Замку і з нетерпінням чекаємо нових свят, які ми зможемо відзначити разом з нашими малюками.