Війсковий день в NIX Solutions

27 Лютого 2013

У NIX Solutions відбувся військовий день — тільки для Справжніх Чоловіків!

Любов до чоловіків NIX Solutions стала новим трендом: ними захоплюються голлівудські зірки, а дівчата компанії знімають о них фільми :).

У п’ятницю кожен, хто потрапляв у стіни NIX Solutions, міг перейнятися нашими почуттями до улюблених хлопчаків: цілий день у коридорах звучали компліменти, ласкаві імена, оплески та прохання дати автограф.

Вранці у мужніх жителів компанії була можливість отримати фант, кожен з яких гарантував нашим хлопчакам гарний настрій у воєнний день: завдяки цим фантам хлопці хизувалися стильними армійськими зачісками, замовляли у дівчат каву і чай «з двома ложечками цукру», співали в караоке, побачення, насолоджувалися масажем, чистотою на робочому місці та іншими усілякими знаками уваги.

У кімнатах відпочинку компанії теж панувала відповідна атмосфера: наші дівчатка цілий день обговорювали лише одну тему. Яку? Звісно ж «I love NIX boys»!

Втім, Справжній Чоловік має вміти не лише приймати знаки уваги, а й гідно протистояти труднощам. Тому тим, хто проспав підйом і спізнився на суворий армійський сніданок з сухарями і сушками, мали пройти справжні випробування: правильно надіти протигаз, уклавшись у відведений час, віджатися, підтягнутися, зробити зарядку або поприсідати. Чи варто говорити, що всі наші хлопчики відмінно справилися з цим завданням :)!


Після виховних робіт із запізнілими та виконання фантів наших хлопців чекав обід із неймовірно смачною польовою кашею. Тепер їм залишалося лише приступити до виконання своїх бойових завдань, передбачаючи вечірній відбій та вільну програму, яку їм із задоволенням забезпечили чудові мешканки NIX Solutions.