Конкурс карнавальних атрибутів у NIX Solutions

13 Січня 2014

У дні карнавалу Венеція повністю перетворюється. Розважається та святкує все місто! Кожен венеціанець створює власний карнавал за допомогою різних святкових атрибутів та дарує оточуючим неповторну атмосферу блискучого Венеціанського карнавалу.

Венецианский атрибут

Цього року напередодні Нового року ми здійснили подорож хвилюючою та загадковою Венецією. Ми пливли на гондолах, слухали серенади, відвідували італійські театри, знайомилися із середньовічною медициною та приміряли таємничі маски.

У найкращих традиціях карнавалу жителі NIX Solutions поєднали історію та сучасність, щоб створити неповторну Венецію.

Нам довелося побачити ¦унікальну гондолу напрямку CMS, для створення якої знадобився не лише художній смак, а й пізнання у кораблебудуванні. Охоронці якості програмних продуктів створили головний символ Венеціанського карнавалу — величезну маску, виконану в класичних традиціях Венеціанської школи. А експерти .NET створили приголомшливий вітраж із венеціанського скла.

Gondola

Сплеск хвиль у водах венеціанських каналів, співоча італійська мова та зворушливі історії кохання у Венеції. Дух Венеції змогли передати хлопці з напрямку Flash за допомогою народного італійського театру комедії дель арте та артистичного виконання п’єси з мотивів історії Казанови. Прекрасна ж історія QA production: Yandex projects, розказана італійською мовою кохання, підкорила серця всіх глядачів.

Венеціанський карнавал неможливо уявити без яскравих уявлень комедії дель арте. Команда P(x) Automation створила унікальну маріонетку, майстерно поєднавши традиції комедії дель арте із сучасним поглядом на ляльковий театр. P(x) QA виявили різнобічні таланти, не тільки створивши традиційну італійську маріонетку, а й написавши про неї вірш. Хлопці з напряму Admins відтворили в мініатюрі італійський народний театр і докладно розповіли про кожного персонажа комедії дель арте, а QA L(x) придумали чудовий сон у венеціанську ніч та італійський філософський театр. QA Production проявили свіжий погляд на карнавальні маски та влаштували веселу виставу у кращих традиціях італійського народного театру.

Карнавальні маски приховують наші обличчя, щоб дурні умовності не заважали розважатися. Заслужену нагороду здобула маска команди Px, яка поєднала у собі як традиції венеціанських майстрів, так і вплив сучасності. Вигадливо прикрашена солодка маска команди проекту, що зовсім недавно стартував, яку довелося видобувати на змаганні гондольєрів, також не залишилася без уваги. Венеціанська маска ручної роботи зі знаком NIX Solutions від Tx-Other, який ще й переконав нас  “Не говорити ні ведмедеві”, виявилася однією з найкращих. Тим не менш, головний приз у цій номінації отримали чудові маски напряму C++, що разом склали унікальну композицію в дусі Венеціанського карнавалу.

Зграї голубів на п’яцца Сан-Марко, романтичні прогулянки на гондолах та пристрасні італійські серенади: наші майстри змогли відтворити найкраще з того, що є у Венеції. QA Production створили витончену інсталяцію, виконану в істинному дусі старовинної Венеції, тоді як Project managers влаштували кав’ярню п’яцца Сан-Марко і запустили в повітря зграї сніжно-білих голубів. Напрямок Sales подарував нам веселий карнавальний настрій, навантажену товарами гондолу і піньяту у вигляді символу наступного року — синього коня, у той час як Analysis team представили мініатюрну та достовірну копію п’яцца Сан-Марко.

Талант венеціанців безмежні. Проте завжди є ті, кому з особливою точністю вдається передати справжній дух Венеціанського карнавалу. Багата фантазія, точна робота і відмінний художній смак дозволили творцям ожилих картин і приголомшливої мініатюри Венеції, Tx-WOK, отримати одну з головних нагород.

Як відомо, театр починається із вішалки. А венеціанський театр у NIX Solutions починається вже з вхідних дверей!

Абсолютна достовірність, ретельно відтворена атмосфера венеціанського театру та створення сучасної версії класичної п’єси подарували перемогу команді розробників та тестувальників Px.

Головна мета карнавального атрибуту — створити святкову атмосферу навколо, допомогти всім перейнятися духом старовинної Венеції.

Карнавальна Венеція – це не вишукана Флоренція або зарозумілий Рим. Венеція розуміється на азартних іграх, любовних пригодах, театральних розвагах і середньовічній медицині. Оманливі маски, світ тендітних ілюзій і пригоди Казанови — це Венеціанський карнавал.

І тому головна перемога дісталася хлопцям, які змогли відтворити атмосферу Венеціанського карнавалу через свій грандіозний виступ. Вітаємо з перемогою Fx manual та Fx auto!