Почувайте себе як вдома – екскурсія по NIX Solutions

15 Квітня 2014

У NIX Solutions добре знають, що студенти молодших курсів бачать своє професійне майбутнє досить туманним. Людям на 2-3 курсі, як правило, складно визначити свої перспективи і зрозуміти, наскільки хорошу службу їм в майбутньому послужать знання, отримані в університеті. І ось тут-то на допомогу поспішає наша компанія!

Весною дверей нашого Замку гостинно відкрилися перед студентами молодших курсів НТУ ХПІ. Провідні експерти компанії провели для хлопців невелику екскурсію, детально розповіли про те, яке це – працювати у великій IT- компанії, поділилися власними success stories, і з готовністю відповіли на численні питання студентів.

Наші гуру розповідали хлопцям про те, які IT- спеціальності зараз найбільш затребувані, як варто підходити до вивчення технологій і які теоретичні знання можуть особливо згодитися надалі. Заступник технічного директора барвисто описував процес роботи над проектом і обіцяв шоколадні торти від замовників в нагороду. Провідний експерт напряму веб-розробки суворо провіщав майбутнім розробникам безсонні ночі і нескінченну гонитву за знаннями і новими технологіями. Техлід напряму iOS- розробки демонстрував застосування теоретичних знань з практики і доводив, що в роботі над проектом можуть згодиться найнесподіваніші відомості з університетських підручників.

Навчити всьому, що необхідно початківцеві айтішнику, можуть в Навчальному центрі компанії. Про наші повчальні проекти, про те, як туди потрапити, хто і чому там учить і чого можна добитися, закінчивши курси компанії, розповідала представниця Навчального центру.

Про нашу корпоративну культуру і про готовність прислухатися до бажань жителів NIX Solutions розповідали експерти PR- напряму. Вони завжди готові обговорити найнеймовірніші ідеї наших хлопців і допомогти утілити їх в життя. Веселі корпоративні вечірки, приємні святкові сюрпризи, новини з життя Ніксов і багато що інше – усе це родом з PR- напряму.

“Все, що ви можете представити, ми можемо утілити” – з цими словами ми звертаємося не лише до наших клієнтів, але і до усіх жителів NIX Solutions, адже для нас немає нічого неможливого. На екскурсії по Ніксам ми повторили ці слова і нашим гостям.

Ласкаво просимо до NIX Solutions!