Побачимося на ярмарку вакансій

4 Квітня 2012

Увидимся на ярмарке вакансийЛюдина, яка ставить перед собою цілі і крок за кроком до них рухається, може досягти в житті багато чого. Якщо ти віриш у свої сили, цікавишся світовими технологіями, маєш гарні знання у цій сфері, то ми готові тебе підтримати, допомогти розвиватися і разом йти до твоїх, а отже, і наших спільних цілей.

Для цього тобі потрібно зовсім небагато – зробити один крок назустріч, прийти 6 квітня до НТУ ХПІ на щорічний ярмарок вакансій і відвідати наш стенд. Там ми докладно розповімо тобі про умови роботи в нашій Компані: що ми можемо запропонувати молодому спеціалісту, який не має досвіду роботи в IT сфері, яким шляхом ти зможеш розвиватися у професійній галузі і йти кар’єрними сходами.

Ми молода компанія, що розвивається, шукаємо таких же молодих талановитих хлопців, як ти!

Компанія Nix Solutions – один із найбільших постачальників ІТ-послуг в Україні. У Компанії вже понад 500 громадян, і вони успішно працюють у двох напрямках – розробка програмного забезпечення та підтримка вже існуючого ПЗ. Приблизно 60% нашої команди – це студенти різних профільних ВНЗ. У цю дружну сім’ю ми з радістю приймемо тебе.

Для нашої Компанії насамперед важливим є твоє бажання навчитися і твої людські якості, а практика – справа наживна. Тому якщо зараз ти гризеш граніт науки і хочеш спробувати свої сили в роботі, або взяти участь в одному з навчальних проектів, ми з радістю надамо тобі таку можливість. Головний арсенал «Ніксів» – це дружній колектив розумних добрих спеціалістів, частиною якого можеш стати і ти.

Бажаємо успіхів у всіх твоїх починаннях! Приходь знайомитись на ярмарок :)