Trick or treat? Хелловін у NIX Solutions

3 Листопада 2014

По коридорах NIX Solutions вільно розгулює нечисть, під стелею літають привиди, на дверях загадкові написи, і зловісно мерехтить Джек-ліхтар – самий час надіти страшний костюм, пригрозити сусідам “Trick or treat”? і відмітити страшенно веселий Хелловін в NIX Solutions!

Переддень Дня усіх святих – це єдине свято, в яке чим страшніше, тим краще. Тому вже з ранку в стінах Ніксов з’явилися двері, через які можна кинути погляд на загадковий потойбічний світ. Головне, не відволікатися на пустотливих привидів і не спіткнутися об мальовничо розставлені гарбузи :).

Втім, жителі NIX Solutions відмінно знають закони Хелловіну. Щоб не попастися на очі неспокійним духам і не стати жертвою їх витівок, наші хлопці із задоволенням замаскувалися під потойбічних гостей і приготували для них пригощання зловісного виду, але відмінного смаку :).

Увечері ж наші веселі потойбічні друзі зібралися разом для вечірки в стилі NIX Solutions: з традиційним пуншем, загадковими солодощами, страшилками, міськими легендами і веселими витівками. Адже це ж Хелловін!