ThinkPHP #7. Summer PHParty

26 Липня 2013

25 липня у конференц-залі СК “Металіст” пройшла спекотна PHP-вечірка, на якій зібралися веб-розробники, змучені жагою до знань та лимонаду :).

За час перерви між конференціями ThinkPHP всі учасники нашого ком’юніті встигли скучити один за одним, а тому перша кава-брейк стартувала ще до першої доповіді. Проте, як тільки Антон Шевчук вийшов на сцену, щоб оголосити відкриту конференцію та представити першого доповідача Євгена Котельницького, шарудіння цукеркових обгорток одразу ж стихло.

Цього разу в програмі Summer PHParty було три доповіді: Женя відкрив конференцію розповіддю про адаптацію веб-сайту під різні дисплеї, торкнувшись тем фізичних розмірів, Responsive та Viewport, Антон Шевчук презентував свій фреймворк Bluz, після чого на сцену знову вийшов Женя Котельницький і завершив наш захід детально обговоривши з аудиторією всі аспекти верстки під HD дисплеї.

Доклад о фреймворке Bluz на ThinkPHPДокладчики ThinkPHP

ThinkPHP кофебрейкКофебрейк на конференции ThinkPHP

Насолодившись подвійною порцією веб-коктейлю від Євгена Котельницького та Bluz’ом Антона Шевчука, ми урочисто оголосили про закриття сьомої конференції ThinkPHP та розійшлися додому – готуватися до наступної ThinkPHP #8.