ThinkPHP #5. Happy Computer Security Day!

12 Грудня 2012

30 листопада PHP- програмісти Харкова зібралися в конференц-залі СК “Металіст”, щоб обмінятися цінним професійним досвідом на ThinkPHP #5 і разом відмітити Міжнародний день захисту інформації

П’ята конференція ThinkPHP проходила в новому для нас форматі: відразу п’ять гуру PHP зібралися за “круглим столом”, щоб обговорити, що повинен знати PHP- розробник і чи варто йому писати свій PHP- фреймворк. Нашими експертами були: що знає все про все Андрій Внуков, Артем Лопата, рульовий проектів і програмістів Дмитро Ефименко, що любить експерименти з Python Іван Мосев і видатний блогер, автор підручника “jQuery для початківців” Антон Шевчук.

Як тільки експерти зайняли свої місця, вечір п’ятниці перестав бути млосним: в залі “Металіста” розгорілася жвава дискусія, аудиторія активно брала участь в обговоренні і задавала безліч питань нашим гуру. Гарячий диспут тривав під час кави-брейка з цукерками і печивом, після чого усі учасники конференції з новими силами приступили до обговорення наступної теми. У запалі дискусії ми навіть не помітили, як знову засиділися допізна :)

На прощання усі експерти конференції отримали від нас в подарунок свого elePHPant ‘а, що було особливо символічним, адже 30 листопада, крім усього іншого, відзначався також Всесвітній день слонів.

Спасибі усім учасникам конференції за приголомшливо цікавий вечір!