ThinkPHP #4

11 Жовтня 2012

Куди піти, куди податися ввечері п’ятниці? Паб? Кіно? Клуб? Будинок, диван та телевізор? Ні, товариші, тільки ThinkPHP, лише хардкор!

28 вересня в розкішному конференц-залі СК “Металіст” відбулася чергова, вже четверта зустріч ThinkPHP, організована компанією NIX Solutions для всіх бажаючих стати ще крутішим PHP-програмістом. Наші гості, кількість яких зростає з кожною конференцією, заповнили весь зал, з нетерпінням поглядаючи то у бік доповідачів, то на столи з частуваннями для кави-брейка. Втім, жага до знань пересилила спрагу печінок, і конференція почалася :).

Цього разу попереднє голосування на сайті https://thinkphp.com.ua/  визначило трьох доповідачів: Анатолія Колесника з доповіддю під інтригуючою назвою «No Guts, NoSQL, No Glory», Артема Колесникова з його шокуючою історією «BDD у PHP з використанням Behat і Mink» та Сергія Мовчана, який розкрив усім секрети своєї майстерності у доповіді на тему «Спілкуємось із замовником правильно». Так склалося, що всі доповідачі цієї конференції виявилися досвідченими спортсменами, можливо, це стало однією з причин, через яку цих міцних мускулистих хлопців висококласних фахівців так уважно слухала вся аудиторія :). Кожному доповідачу як подяку дістався заздалегідь обіцяний «пряник» — няшний слоне, якого так і хочеться потискати за вуха.

На кави-брейках між доповідями в залі панувало пожвавлення: всі учасники віталися, знайомилися один з одним, переміщалися до столів, озброювалися чашкою чаю або кавою, парою цукерок та печінок та приступали до обговорення почутого. При цьому атмосфера була настільки невимушеною, що всі мало не забули, заради чого, власне, зібралися.

В атмосфері затишного вечора в колі друзів, вже традиційної для ThinkPHP, ми засиділися допізна, забувши про всі турботи минулого робочого тижня.

Дякуємо всім учасникам за позитивні емоції та до зустрічі на ThinkPHP #5!