ThinkPHP #2

11 Липня 2012

Минулого п’ятничного вечора всі справжні програмісти не пішли за традицією пити пиво, а збиралися на зустріч ThinkPHP, яку вже вдруге організувала компанія NIX Solutions. Поставивши собі за мету створити міцний постійний майданчик для обміну досвідом та підвищення кваліфікації PHP-програмістів, Нікси вирішили проводити зустрічі спільноти раз на місяць, а участь зробити безкоштовним. Цього разу зустріч спільноти проходила у конференц-залі СК “Металіст”, де ще витав дух Євро. Зал був більший і просторіший, ніж на першому івенті, учасників зібралося близько 160-ти. Незважаючи на це, неформальна майже сімейна атмосфера посиденьок, яка запам’яталася ще з першої зустрічі, залишилася.

ThinkPHP #2ThinkPHP #2

Теми доповідей вибиралися заздалегідь і було оголошено до івента. Макс Лозовий розповідав про управління кодом у JavaScript, Дмитро Рудий – про Безпеку Web-додатків, а оскільки всі справжні пхп-програмісти завершують чоловічі дискусії лише нокаутом, останньою стала доповідь Андрія Найденка на тему «Введення в MVVM на прикладі Knockout». До речі, доповідачів організатори запросили не лише з рідних Ніксів – усі бажаючі змогли запропонувати тему для доповіді, а починаючи з наступного івенту, доповіді будуть лише на ті теми, які наберуть найбільшу кількість голосів майбутніх учасників.

ThinkPHP #2ThinkPHP #2ThinkPHP #2

Найприємніше було бачити на івенті учасників минулого ThinkPHP. Деякі з них навіть встигли погарніти і загоріти :)

ThinkPHP #2ThinkPHP #2

Поки учасники вникали у зміст доповідей та ставили запитання, ініціатор дійства Антон Шевчук встигав ще тестувати печінки та фотографувати те, що відбувається.

ThinkPHP #2ThinkPHP #2
У перервах між доповідями той самий мікрофон, який чув голоси Маркевича та Горяїнова, насолоджувався співом special guest star – Сашка Денисенка, тру php-іста та виконавця душевних пісень під гітару. Під час його співу на кава-брейку стихало навіть хрускіт печінок, а учасники проводжали зірку оплесками.

ThinkPHP #2ThinkPHP #2

Цього разу ми трохи засиділися і розійшлися вже після 11 вечора. Не встигли озирнутися – а друга зустріч ThinkPHP добігла кінця:) З нетерпінням чекаємо на всіх справжніх кавалерів ордена ThinkPHP на третій зустрічі.