ThinkPHP #1

3 Червня 2012

Весною 2012 року в умах NIXових програмістів зародилася ідея створення такої спільноти РНР-розробників, рівних якій у Харкові немає, і назвати її вирішили ThinkPHP. Головна ідея цього проекту – обмін досвідом, можливість вчитися премудростям PHP-майстерності, дізнаватися про новинки в домашній, невимушеній обстановці за чашкою кави з печивом. Ще однією важливою фішкою є те, що проект абсолютно безкоштовний і виступити з доповіддю може кожен охочий, заявивши про тему виступу на thinkphp.io.

Зовсім недавно, а саме, 30-го травня в одному з бізнес-центрів Харкова було закладено першу цеглу в основі цієї PHP-спільноти. Тішить, що харківські програмісти зацікавилися цією ідеєю і підтвердженням тому була присутність близько 100 осіб. На зустрічі Діма Троян та Женя Заболотний представили 2 технічні доповіді: «Розробка Мобільних додатків на PhoneGap» та «ZFCore — CMF система на базі Zend Framework». Хлопці легко, заворожливо та з гумором розповідали про дуже серйозні та складні новинки світу IT. Відео лекцій є на сайті спільноти, радимо подивитися =).

Окреме спасибі варто сказати ідейним натхненникам та організаторам Дмитру Козленку та Антону Шевчуку, вступне слово яких одразу задало тон зустрічі. Діти поділилися нами своїми планами та сказали, що захід планується проводити регулярно, раз на місяць. Так що слідкуйте за новинами сайту thinkphp.io.