Раду племен в 21 День народження NIX Solutions

29 Вересня 2015

Слухайте, сини і дочці Великого Маниту, і ваші вуха не сприймуть брехні.

В годину, коли духи танцюють навколо повного місяця, Шаманові Ради племен було одкровення від Великого духу Маніту.

До берегів Матері-землі знову наближається велика буря блідолицих, Теночтитлан, що розорили, і синів Кетцалькоатля, що згубили. Уберегти нашу землю від кровопролиття під силу лише отважнейшим воїнам і мисливцям з числа моїх дітей. Допоможе вам в цьому древній тотем батьків ваших батьків, втрачений в млі часів. Покажіть мені гідних синів і дочок вашого народу, і я дарую вам священний тотем.

Несучи слова Маниту у своєму серці, Шаман підійшов до вогнища Сагамора і передав вождеві Ради одкровення Великого Духу.

І призвав вампум Сагамора усі племена NIX Solutions до берегів Великих Озер на священну Раду племен, і племена відгукнулися на цей заклик. Подвиги нашого народу на Раді племен на честь 21 Дня народження NIX Solutions вмилостивили Духів і увійшли до віддань усіх індіанських народів. C тих часів, коли світ ще був молодий, ці землі не бачили уміліших воїнів і спритних мисливців!

Між Скелястими горами і берегами Великої води, за безкрайніми преріями, де пасуться бізони, знайшли розвідники нові землі, що гостинно зустріли усіх воїнів і мисливців, що взяли участь в Раді. Коли ж усі племена зібралися на заклик Сагамора, сам Маниту благословив початок Ради племен!

Великий Вождь і Старійшини Ради бажали упізнати історію кожного племені героїв, і ми повідали їм легенди батьків наших батьків. Плем’я Турботомагавки розповіло притчу про свій могутній тотем – турботомагавк, який допускав до навчання тільки гідних синів племені

Батьки ж племені Патчи повідали про чарівну печеру патчів, біля якої заснували своє селище.

Справжню історію відкриття Америки розповіли нам представники племені ШарпАчі – і Старійшини розсудили, що історія ШарпАчі гідна зайняти третє місце в конкурсі віддань племен.

Народ Индеатор-2 : Мізерний день уразив Вождя і Старійшин своїм героїчним переказом про те, як їх плем’я врятувало цивілізацію майя, викликавши на допомогу дух Индеатора; в той же час Останній з Мокасин повідав народам Поради про те, як за допомогою молитви розв’язати проблему народжуваності і зміцнити етнос Мокасин :). Ці племена розділили між собою друге місце в конкурсі.

Перше ж місце зайняло плем’я Гикавка в Південній Дакоті з історією про блідолицих, хитрістю тих, що завоювали індіанські землі. Гикавка в Південній Дактоте нагадує: “Надмірне споживання алкоголю шкодити вашому здоров’ю, але недостатнє його споживання шкодити вашому гарному настрою” :).

Дух Мудрого Ворона відмітив своїм заступництвом кращих оповідачів NIX Solutions, що перемогли в конкурсі представлення команд.

Вислухавши віддання кожного з племен, Сагамор і Старійшини призвали Духів предків благословити початок Змагань племен. У всі часи народи нашої землі були переконані: щоб добитися успіхів в якому-небудь почині, необхідно вмилостивити Духів жертвами. Проте наші племена своїх у жертовних стовпів не кидають! У нагороду за сміливість і міцні узи усередині племен, Великий Маниту вручив кожному племені артефакт, що вказує шлях подальших Випробувань племен.

Наслідуючи вказівки артефакту, ми залишили сліди своїх мокасин у безкрайніх преріях, підкорили Карибські стихії і здолали зловісні джунглі Амазонії. Наші воїни осідлали бізонів, зіграли в древню гру союзних племен, тоді як мисливці забезпечили своє плем’я здобиччю, а шамани приручили Дух Орла.

У призначений час кожне з племен сходило із стежки Випробувань, щоб взяти участь в Змаганнях. Двічі сходилися племена на полі перед вігвамом Сагамора, щоб вмилостивити духів військовими забавами і умінням знаходити приховане.

Тим часом Старший Мисливець і Старший Воїн Ради, призвавши на допомогу своїх надійних товаришів, належним чином оцінили облаштування села кожного племені і відмітили ті табори, які заслужили високої нагороди. Представники Ради розкурили люльку миру з кожним плем’ям, закріпивши священний союз, взяли участь в шаманських ритуалах і ушанували тотеми кожного села.

Поселення Гикавка в Південній Дакоті розкинулося біля підніжжя знаменитої гори Рашмор, на якій висічені лиця батьків-засновників Ради племен. Тут Старшого Мисливця і Воїна зустріли прекрасні скво і запросили представників Ради пройти серію випробувань.

Ще одно селище – Немайя команда – полонило серця бувалого Воїна і Мисливця неймовірною продуманістю деталей і відповідністю усім канонам облаштування індіанських сіл

Оцінивши підготовку цих поселень, Мисливець, Воїн і їх вірні товариші нагородили їх третім місцем в конкурсі облаштування таборів.

Продуманість деталей і відповідність назва і тотему племені принесло Хранителям ядерних грибів заслужене друге місце.

Першим же поселенням Ради Воїн, Мисливець і їх товариші назвали село ЧоКто, життя в якій завжди б’є ключем: тут представники Ради прийняли участь у військових і шаманських ритуалах, ушанували тотем племені і отримали благословення шамана.

Коли ж сонце торкнулося Великої води, проводирі племен зійшлися у фінальному Змаганні, продемонструвавши Сагамору і Старійшинам Ради своє мистецтво у володінні холодною зброєю.

Тільки останній томагавк вождя встромився в мету, Великий Сагамор оголосив завершення Змагань і відпустив воїнів і мисливців племен з щитом повернутися у свої поселення, принісши своєму народу почесті і славу військових перемог.

Доки втомлених героїв зустрічали в їх поселеннях із зажареними на рожні бізонами, на сцену вийшли музиканти Ради – прийшов час ритуальних танців для заклику Духів!

Першими на заклик відгукнулися Духи Вогню, що благословили Раду племен. Серед них був і Тохил, бог вогню і грози, що уміє викликати полум’я ударом ноги

Услід за Духами Вогню на Раду явився сам Маніту, щоб в нагороду за сміливість і доблесть вручити гідним могутній тотем предків. Переможцями ж Ради племен стали:

5 місце – Индеатор 2 : Мізерний день

4 місце— ЧоКто

3 місце— Grand CheroQA

2 місце— Хранителі ядерних грибів

1 місце — ШарпАчі

У хвилину, коли вождь ШарпАчей торкнувся священного тотема, племенам Ради явилися Духи предків, що вітали переможців священним танцем.

І з тих часів, коли світ ще був молодим, не бачили ці землі веселощів, подібних до нашого!

На другий же день Ради племен Вождь і Старійшини запросили друзів нашого народу, щоб разом відсвяткувати 21 День народження NIX Solutions.

Вогняна вода текла річкою, відважні мисливці племен NIX Solutions сідлали бізонів, перемагали в скачках, змагалися у влучній стрільбі з лука і мірялися силою.

Коли ж на сцену вийшло плем’я “Тик”, племена Ради забули про полуденну спеку і довели, що ми уміємо уміємо веселитися як ніхто інший

Серця Сагамора і Старійшин Ради сповнені радості і гордості за вас, сини і дочці Великого Маніту! Нехай же Духи протегують вам в кожному почині, і злі сили ніколи не проникнуть у ваш вігвам!