Оповідь про великих героїв NIX Solutions на чарівному Сході

20 Вересня 2013

Дійшло до нас, про шановні жителі NIX Solutions, що на шляху до викриття ганебного злодія чарівної лампи чекало на вас безліч випробувань, і тільки ваша мудрість, спритність і відвага врятували нашого брата царя Шахріяра від неминучої ганьби.

Отважные бедуины

Подолавши довгу дорогу на схід, пройшовши безкраї піски семи великих аравійських пустель, прийшли ви за покликом наймудрішого владики Казкових Еміратів Гаруна аль Рашида на допомогу засмученому цареві Шахріяру і дружині його, луноликой Шахерезаде.

В подяку ж за вашу готовність допомогти в пошуках чарівної лампи повелитель Гарун аль Рашид наказав влаштувати вітальний бенкет і пригощати героїв NIX Solutions – ферганським пловом і вишуканими східними солодощами.

Щоб розвеселити серця великих володарів, розповіли ви двадцять дві нові казки, і кожна з них полонила уяву і тішила душу. Всі казки були розказані вчасно, і жодна не перервалася раніше за призначену годину.

І почули зачаровані слухачі правдиві сказання про те, як загін “Ахіне.Я” споконвіку рятував вінценосних осіб від уготованих ним нещасть і як слід загадувати свої заповітні бажання підступним джиннам, щоб не вийшло печалі, подібної до розчарування загону “yWhyWhy. Коли ж загони “Гадя” та “Tale #1002” розповіли про те, як заклинач змій постраждав при виконанні службових обов’язків, а килими-літаки напали на беззахисних городян, серця всіх слухачів сповнились захоплення талантами найкращих казкарів компанії.

Полонений вашою завзятістю та відвагою Шахріяр розкрив вам своє серце. Цар розповів, хто з його наближених допоможе вам у пошуках чарівної лампи, порадивши звернутися до хитромудрого Візира, луноликой Шахерезаде, спритного Маленького Мука та кокетливої ​​Гюльчатай.

Поки досвідчені караванщики кожного з загонів облаштовували свої караван-сараї, щоб гідно, як і слідує на Сході, зустріти кожного гостя, почастувавши його заморськими стравами і солодким румуйським вином, решта героїв вирушила дорогою казкових пригод.

І довелося вам цим шляхом пройти безліч випробувань, кожне з яких наближало ваш загін до чарівної лампи. Східні придворні хитрі й підступні, а тому жоден із них не повідав вам усього, що знав, доки ви не виконали їхніх доручень. Ви пізнали таємниці гри в кістки і зуміли розрізнити рідкісні плоди до смаку, а дорогоцінні прянощі — за запахом. Знатні воїни Сходу визнали, що немає серед них наїзників, рівних вам за майстерністю, і таких же влучних стрільців, а найвідоміші мудреці оголосили, задумливо погладжуючи сиві бороди, що ви перевершили їх вченістю і кмітливістю.

При дворі Шахріяра панують витончені звичаї. Жоден із наближених царя не захотів прямо розповісти вам усе, що знав. Тому кожен з них розповів вам кілька підказок, з яких ви змогли скласти правильну відповідь і розкрити ім’я викрадача, повернувши дорогоцінну лампу Шахріяра.

Тим часом великий владика Гарун аль Рашид та його наймудріша почет відвідали караван-сарай кожного з загонів, щоб переконатися у процвітанні жителів Казкових земель. Всі караван-сараї Казкових Еміратів тепло і привітно зустріли повелителя Багдада, як і слідує згідно з священними законами східної гостинності. Чарівники і мудреці NIX Solutions підкорили серце халіфа, і владика щедро нагородив найвинахідливіших господарів казкових таборів: особливі дари король вручив загонам «Ахіне.Я», «Заклиначі змій», «Хоттабич», «Медовий щербет».

Особливо ж зраділа душа халіфа, побачивши, як його юдейські піддані свято дотримуються традиції предків і святкують шабат, переконливі у своєму бажанні слідувати завітам священного П’ятикнижжя :).

І настала передзахідна година, коли герої NIX Solutions виконали свою обіцянку і повернули чарівну лампу царю Шахріяру. Король Багдада і Казкових Еміратів побажав віддячити вам за казки, що розвеселили серце царя, за гостинність ваших караван-сараїв, що порадувало душу халіфа, і за незліченні подвиги, здійснені під час пошуків лампи. Закликав Гарун аль Рашид чарівних танцівниць, які підкорили своєю майстерністю серця всіх, хто хоч раз бачив їх танець, і майстерного факіра, який не знає страху перед опалювальним вогнем і гострим дамаським кинджалом.

Великої щедрості дари вручив владика Багдада трьом найсильнішим загонам Казкових Еміратів. Герої з загону «Гадя», що посіли 3 місце, зможуть подорожувати по всьому Сходу на зачарованому килимі-самольоті, а вечорами вдаватися до мудрої розмови за партією в нарди. Загін iWhyWhyWhy в нагороду за 2 місце отримав чарівні туфлі Маленького Мука і цінні шахи зі скарбниці індійського раджі. Герої з QAwait al Kallash стали відрадою для серця Багдадського халіфа, впоравшись з небаченими випробуваннями, і отримали найцінніший дар у нагороду за 1 місце – чарівну лампу, джин якої виконає найзаповітніше бажання сміливців.

І навіть лють стихій, обвалена підступним викрадачом лампи на наші караван-сараї, не завадила героям нашої компанії насолодитися своєю перемогою, оспіваною повелителями вогню у фаєр-шоу і відзначеною великим феєрверком, а від чарівної музики діджея Sergio Gusto так і тягло.

Так нехай же відтепер у палаці Шахріяра, у кожному домі на чарівному Сході, у всіх караван-сараях, загублених серед безкраїх пісків Аравійської пустелі, з вуст в уста передають оповіді про славні подвиги героїв і про дев’ятнадцятий День народження NIX Solutions!