Shine Bright, NIX Girls!

24 Березня 2020

Якщо ввести в пошук в інстаграм #shinebrightnixgirls, можна заглянути на вибухову вечірку на честь крутих експертів, надійних тіммейтів, надійних подруг по найнесподіваніших видах спорту і просто найкрутіших у світі NIX Girls. А якщо ви заблукаєте серед тюльпанів, кульок, келихів шампанського, танців з HeartBeat Brass Band і пісень “Другої ріки”, ця стаття стане для вас надійним путівником ;).

Ідеальний день для кожної NIX Girls почався вже біля входу в офіс: з шампанського і пончиків, з поздоровлень і компліментів, з танців в очікуванні ліфта і позування для фото – а головне, з драйвого настрою і передчуття свята.

Святковий настрій підстерігав дівчаток на усіх поверхах. Хлопці у своїх кращих костюмах підготували з десяток авторських коктейлів і дбайливо оновлювали не успішні пустіти келихи. На столах чарівним чином з’явилися живі квіти і солодощі.

За кожним поворотом дівчаток очікували сотні компліментів. Подарунки дарувалися з ранку і до самого вечора. А в кімнатах відпочинку можна було покататися на садових гойдалках, набрати подружку з телефонної будки – і заразом оновити свою стрічку Instagram.

За безперервним позуванням, дзвінким сміхом і поїданням солодощів годинник несподівано показав час веселитися по повній! Пару хвилин на збори, і ось вже Нікси відриваються під баси коханих Heart Beat brass band.

За инсайдерской інформацією, навіть жителі сусідніх будинків з цікавістю відкривали вікна, щоб послухати, чо там у Ніксов :). 

А слухати було не переслуховувати, коли на сцену піднялася “Друга Ріка” і відпалювала так, що дівчаткам навіть довелося позбавлятися від каблуків і танцювати босоніж :).

Після поздоровлення Валерія Харчішина на сцену вийшов Dj, а декількома поверхами нижче почала вибудовуватися черга в караоке. І є 100% упевненості, що між Меладзе і Аллегровой NIX Girls ні-ні, та співали “Спасибі” хлопцям за ідеальне свято весни :).