Найвесняніше свято у NIX Solutions

23 Березня 2017

Протягом уже багатьох-багатьох років на початку березня в Ніксах починає відбуватися щось загадкове: хлопчики весь час напівпошепки розмовляють з кимось по телефону, створюють секретні чати в скайпі, затримуються в офісі, а в їх мобільних з’являється підозріло багато невідомих номерів. . Можна було б починати ревнувати, якби дівчата не здогадувалися, що хлопці готують для них сюрприз до 8 Березня :).

Однак це лише здогади, що сюрприз буде. А ось що саме чекає прекрасну половину NIX Solutions, які дива доведеться побачити дівчатам, у яких місцях і епохах побувати, скільки нових емоцій зазнати – завжди загадка. Відомо лише одне: з кожним разом наші хлопці стають дедалі винахідливішими!

Цього року хлопчики заздалегідь розпочали “таємне дослідження”: вивчали усі уподобання дівчаток, звертали увагу на те, з чого починається їхній день, що приносить їм найбільше радості і в які моменти їхні очі світяться від щастя. Все це вони робили для того, щоб влаштувати прекрасну половину NIX Solutions ідеальний день :).

Святковий ранок у всіх почався раніше звичайного: хлопчики ще на світанку почали готуватися до зустрічі дівчаток, тоді як дівчата, не уявляючи, яким буде цей день, підбирали найкращі сукні і крутилися перед дзеркалом. Такими ошатними вони прибули в наш офіс, де їх зустрічала сильна половина і котики :).

Завдяки хлопчикам святковими були й робочі місця, де на дівчат чекав найромантичніший із усіх можливих подарунків — та сама жовта парасолька з “Як я зустрів вашу маму” та тюльпани :). Хіба може бути початок дня ідеальнішим? Може, якщо доповнити його вранці в Парижі, чашкою ароматної кави та огро-оо-омними солодощами! А що, до 18:00 не рахується :).

Весна – пора натхнення: у цей час року так і хочеться творити. Саме цим і зайнялися наші дівчата на майстер-класі з малювання :). Завдяки порадам спеціально запрошеного художника у них вийшли справжні шедеври!

Наші хлопчики знають, що кожна дівчина має свій улюблений аромат. Квіткові, цитрусові, деревні, фруктові, з нотками свіжості – їх існує безліч, і вміння розумітися на них є справжнім мистецтвом. З цим мистецтвом знайомилися наші дівчата: на майстер-класі з парфумерії вони створювали власні композиції, а допомагав їм у цьому султан Сулейман — могутній цар краю, де парфуми цінувалися нарівні з коштовностями :).

Воркшоп з приготування суші, дегустація “Куба Лібре”, майстер-клас з сальси, знайомство з модними тенденціями 2017 – хлопці підготували величезну кількість сюрпризів! А ще до нас у гості зайшла милашка-мавпа :).

На вечір хлопці приготували дещо особливе — затишний квартирник у компанії Сергія Бабкіна! Це було дуже душевно, а після того, як підспівували наші дівчата, було видно, наскільки хлопці вгадали із запрошеним музикантом :).

Лірика швидко поступилася місцем драйву, коли на сцені з’явилися хлопці з гурту “Клей похмурого”. Чого-чого, а похмурих осіб на танцполі в цей момент точно не було: дівчата зняли підбори, а хлопчаки гордо поставили галочку навпроти пункту “Зробити 8 Березня ідеальним”:).

Дякуємо сильній половині за те, що кожен день у Ніксах – ідеальний!