NIX Super Girls

22 Травня 2023

Українська жінка — яка вона? Сильна, коли дарує нове життя і коли захищає його зі зброєю в руках. Амбітна, коли будує кар’єру та перемагає саму себе. Горда, коли посміхається крізь сльози! 

Українська жінка — суперособлива. Навіть у сукні з пелюсток першоцвітів її характер — залізобетон. У найлютіші часи її серце — сталь. Та яка б темна ніч не настала, її погляд завжди повниться надіями та зігріває. 

Вільні й нескорені українки! Світ давно знає козаків, та тільки зараз знайомиться із жінками, які стояли поруч із ними. Тримаймо стрій, любі, та продовжуймо нашу боротьбу. Бо кожна українка — незламна, а разом ми — непереможна сила!

У чому полягає сила української жінки? 

NIX Super Girls

Євгенія Бондар, iPhone Department Tech Lead у NIX

Сила українських жінок криється у тому, скільки кожна з нас робить для спільної Перемоги. Захищає свободу на передовій, рятує життя у шпиталях, евакуює мирне населення та тварин, шукає ночами генератори й автівки на фронт, відстоює інтереси України на міжнародній арені. 

Бути українською жінкою — це продовжувати працювати та донатити. Це виховувати й дарувати любов майбутньому України — дітям. Це робити все, що в твоїх силах, там, де ти є!

Я бажаю нашим дівчатам і жінкам Перемоги. А ще — не знецінювати себе та свій внесок. Адже українки неймовірні! 

NIX Super GirlsАнна Воробйова, Head of Business Development у NIX

На мою думку, жінка — то є бог і творець життя. Жінки народжують, виховують нові покоління, а зараз ще й захищають їх на полі бою. Захищають на рівних із нашими чоловіками. Жінки працюють та забезпечують свої сім’ї, жінки піклуються та зігрівають усіх навколо своєю турботою. Організовують побут і робочі процеси та ще й встигають волонтерити! Вони всюди, і вони — неперевершені!

Я хочу побажати українським жінкам ще більше сил та наснаги. Це нам знадобиться для наближення Перемоги. Бажаю кожній любові в тому прояві, у якому жінка визначає її для себе. Підтримки чоловіків та їхньої поваги. Тепла рідних обіймів, тепла дому, тепла сонця у мирному українському небі!

NIX Super GirlsМарина Старостіна, Office Managers Team Lead у NIX

Українська жінка сьогодні — це не стільки про зовнішню красу, відкритість та щирість (хоча і це все залишається звісно), а про силу внутрішню — силу характеру, силу духу, фізичну силу. Це про те, як зберегти свою любов до світу та поділитись цим ресурсом з іншими. Це про вміння посміхатись навіть, коли хочеться плакати, про те, як піднятись та йти вперед, навіть коли не тримають вже ноги. 

Захоплююсь всіма жінками, які продовжують працювати, бути гарними дружинами, найкращими мамами, добрими подругами, крутими волонтерами та просто людьми з великим серцем.

Хочу побажати всім нам жінкам бути сильними та цілеспрямованими, піклуватись про близьких і обов’язково — про себе! Допомагати ЗСУ і не зупинятись ніколи! Жінки — то Сила!