Прямо у ціль!

20 Липня 2011

Як це було

Прямо в цель!

Наші влучні стрілки з пейнтбольної армії Ніксів під назвою “Фенікс” показали високі результати на 1 етапі турніру “Фортуна” – посіли перше місце, обійшовши вісім команд-суперників.

1 етап цього турніру довго переносився. До його початку наша команда «Фенікс» уже встигли відіграти на 4 етапах Турніру тактичних п’ятірок України, де наші хлопці виступили менш успішно, і тому у «Фортуні» були налаштовані лише на перемогу.

Атака

Турнір «Фортуна» проводився на полігоні клубу «Форпост» у парку Артема. Перше коло грали на майданчику «Сайгон», який являв собою дерев’яні укриття та будиночки, другий – на майданчику «Жесть» з металевих бочок, покришок та іржавих автомобілів. О 10:00 турнір стартував, і першим суперником «Фенікса» стала команда «Монстри». За традицією, наші цю гру «злили» – вона ж була першою, а з першими іграми у нас завжди так:) Наших «Феніксів» це здорово підбадьорило, і вони – безстрашні стрілки з диким бажанням перемогти – увірвалися до другої гри. Суперники явно не очікували такого натиску, і вже на 4-5 хвилині наша команда заробила 3 ​​очки за занесення прапора. Інші ігри у відбірному колі «Фенікс» відіграв на такому ж позитиві, не даючи супернику жодного шансу. Підсумок – перемога у всіх п’яти іграх, причому із занесенням прапора.

Члени команди та вболівальники поділилися своїми враженнями

Вова, участник команди:

«Чим більше граю у пейнтбол, тим більше подобається. Цього разу грали у другому дивізіоні. Частина команд слабкі, частина – сильні. Можна було відточити тактику. Першу гру програли – розгойдувалися, притиралися один до одного, прокидалися. У другій вже чітко знали, хто куди йде, хто кого прикриває, хто атакує, хто захищає. Розібрали ролі та пішли за перемогою. Як результат злагодженої гри – перше місце!»

Світлана, вболівальниця:

«Прийшла я, як виявилося, у розпал подій на пейнтбольному полі. Як тільки зайшла на територію – побачила нашого капітана, який повідомив мені, що наша пейнтбольна команда «Фенікс» вже у півфіналі, і мені потрібно було побачити найголовніше – фінал. Я була на сьомому небі від щастя! До того ж, після першої гри за 3е міс то пішов нищівний дощ. Тривав він хвилин 15, проте слід залишив вражаючий: поле стало мокрим та слизьким. Завдання ж від цього іншого не стало – команда «Фенікс», як і раніше, мала зайняти перше місце, чого з успіхом і досягла:) Ми перші. Ура!»

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *