Запрошуємо на Google #HashCode2020 у NIX- хабі

7 Лютого 2020

Хочеш відчути себе інженером Google? Немає нічого простішого! Збирай свою команду, реєструйся для участі в хакатоне #HashCode2020 і обирай NIX- хаб у Харкові, щоб разом працювати над рішенням завдань Online Qualification Round з реальної практики девелоперів Google.

Алгоритм дій наступний:

  • Збираєш команду друзів(у одній команді мають бути від 2 до 4 людини)
  • Реєструєш свою команду по посиланню до 17 лютого, вибираєш NIX Hub у Харкові
  • 20 лютого приходиш в NIX Hub за адресою: Лопанская набережна 2/2, Mental Complex Studio
  • Все, що тобі знадобиться, – це ноутбук для вирішення завдання, а ми потурбуємося про зручного робітника просторі, смачній каві, сендвічах і безперебійному інтернеті на усіх 4 години цього захоплюючого змагання

Google HashCode 2020

Чого очікувати від #HashCode2020

Це вже сьомий чемпіонат по програмуванню від Google, і взяти участь в його першому етапі – Online Qualification Round – може будь-який розробник по всьому світу. Перший раунд продовжиться 4 години: саме за цей час командам належить розробити найбільш ефективне рішення запропонованої їм задачі з життя інженерів Google.

Від 30 до 50 команд, яких жюрі визнає кращими за підсумками першого раунду, зможуть відправитися в одну з штаб-квартир Google для участі у фіналі. Хто знає, можливо в їх числі буде і твоя команда ;).

А раптом?

А раптом моїй команді дістанеться завдання не під силу або на мові програмування, яку я знаю на “тіїечку”?

Цього не станеться. Завдання твоєї команди відповідатиме вказаним при реєстрації мові програмування, що віддається перевага, і рівню його володіння. Головне, не вкажи помилково клингонский, і ти будеш в порядку ;).

А раптом відчуття голоду перешкодить мені розкрити повністю мій талант розробника?

Про це точно не варто переживати, в хабе NIX тебе чекають закуски і кава упродовж усього раунду.

А раптом в хабе нам усім буде тісно і незручно?

Цього разу ми влаштовуємо хаб в суперпросторій Mental Complex Studio – тут тобі вистачить місця і для роботи над завданням, і для пари стильних фото в твоєму Instagram.

Якщо у тебе ще є сумніви, чи брати участь в турнірі цього року, просто поділимося спогадами про Google Hash Code 2019 і нагадаємо, що минулого року команда з Ніксов увійшла до тисячі найсильніших команд світу!

Реєструйся і перемагай – а NIX підтримає ;)!