«Pirata del Dio»

22 Травня 2012

«Pirata del Dio»

Йо Хо Хо! Ось і відбулося найбажаніше бенкет всіх жителів NIX Solutions. Ось він день, коли ти дізнаєшся людей з дивними іменами Кенні, Базьяк, Хантер, про які захлинаючись розповідає чоловік приходячи з роботи :) З міцної руки та легкої подачі нашого Глави, маєвку цього року мешканці держави Нікс провели на острові «Тортуга» з справжніми змаганнями, веселими конкурсами, міцним ромом, піснями та танцями. Злісний Джонні, Хитрий Боб, Зухвалий Грек, Небезпечний Рон, Кривий Гаррі, Кульгавий Білл, Сліпий Рік, Небезпечний Філ – все на абордаж з ножами та шаблями, гаками та пістолями! Побий нас грім, пошарпаний морем, але все та ж непохитна «Чорна Перлина» взяла на борт мешканців компанії, їх близьких за духом людей і вирушила в лиху піратську подорож. Корабельні негаразди навпіл із підступними перешкодами, бувалие морські вовки та піратські пісні, що розривають душу, супроводжували їх під час пригоди. Не дасть збрехати Барбоса, лише стійкі бійці, безстрашні перед напастями долі, отримали нагороду за силу духу бочки рому і ковану скриню, набиту золотом.

Хто ж із них кращий? Хто ж спритніший, кмітливіший, спритніший, сильніший?

Кожен міг відточити свої бійцівські навички у битвах за капітанський капелюх. Три тисячі чортів, ох і страшні бої точилися на бухті Тортуга – і тільки найсильніші та сміливіші змогли встояти та отримати бажані піастри…

Влучний пірат – сильний пірат. Розбійники безперервно перевіряли себе на влучність, борючись у турнірах з дартсу із зав’язаними очима. Найвлучнішим стрільцем, о не труситеся кістки, став пірат на прізвисько Сліпий П’ю :) Ось так … наші лиходії настільки суворі, що можуть абсолютно наосліп потрапити в яблучко на раз-два! Веселощі і розгул були такими, що живі заздрили мертвим =)

Піастри піратам діставалися різними шляхами – як у кіно їм доводилося гасити свічки пострілом з пістолета, спритно розмахувати шпагою, зламувати скриню зі скарбами за лічені секунди.

Армрестлінг? Так запросто :) Для наших піратів і піраток немає не вирішуваних завдань! Піратки в цьому змаганні особливо відзначилися, кілька разів здобувши перемогу над великими мускулистими піратами!

Йо Хо Хо!!! Найбільше задоволення розбійники отримали від азартних ігор: кістки, карти … Напевно, втомилися завойовники морів завжди розбоєм займатися, бігати, стрибати, та й гроші вперше у своєму житті вирішили чесним шляхом заробити :)

Абсолютним переможцем за звання головного пірата став Еміліо де Роканнер, капітан команди з однойменною назвою «Діти Еміліо».

Прокляття, ці дитинча змусили труситися не одного пірата на бухті Тортуга. Вони тримали в страху всіх мешканців острова, відбирали піастри, лякали дітей… Навіть скелети на деревах не знаходили спокою і тряслися від кожного влучного погляду Еміліо. І щоб уберегти своїх гостей від їхньої жахливої ​​сили, про пощаду нас грішних, Король Піратов, він же Гроза Усіх Морей і Мудрий Гаррі, вирішив віддати Дітям Еміліо все золото і ром, а капітанові – піратський капелюх :)

Закінчився піратський бенкет, стихла канонада. Кожен наново пустився у свої розбійницькі завоювання. Але пам’ятайте … Дуже часто після таких веселих пірати заривають скарб. Хто знає, може й зараз, земна твердиня вкотре стала хранителькою великого піратського скарбу… Хо-хо-хо!