Один день з життя NIX Grand Hotel

26 Березня 2021

Warning: після читання цієї замітки може різко захотітися приміряти яскраве вбрання, укутатися в рожеве боа і пуститися в танець з келихом вина;)

Якщо вранці у Ніксового ліфта зустрічає галантний хлопець, ніби кіношний портьє зі старого французького фільму, а сама кабіна оббита червоним оксамитом, у Королівстві звісно намічається свято… Ніксовий офіс перетворюється… перетворюється… *барабанний дріб*… у NIX Grand Hotel!

Один день из жизни в NIX Grand Hotel

Один день из жизни в NIX Grand Hotel

Один день из жизни в NIX Grand Hotel

Ніби казковий готель з листівки, NIX запрошує найкрасивіших дівчат світу провести найвесняніше свято зі смаком — зі смаком шампанського, тістечок та щирого замилування від оточуючих. Наші дівчата ніколи не обділені увагою, а у свято Весни вже точно. Буквально з порога на кожному поверсі усміхнені NIX Boys поспішають обсипати їх компліментами. Безлімітні букети, привітання, обіймашки та ласощі від тиммейтів – все це до мурашок приємно.

У келиху шипить холодне шампанське, на столі пахнуть свіжі тюльпани, месенджер завалений стікерами-сердечками… Гарний початок першої весняної п’ятниці, правда? Цього дня #nixgirls дозволили собі трохи більше, а надвечір взагалі пішли на повний відрив. Сьогодні можна все! Цілих два шматочки «Наполеона» на обід — так-так, будь ласка, сюди несіть. Нестримні танці до втрати черевиків – знаємо, вміємо, практикуємо.

Загадковий і авантюрний, як однойменний фільм, NIX Grand Hotel дарує все для комфортного відпочинку у перервах між тасками та після активного робочого дня. Поціновувачкам ексклюзивних парфумів — лабораторія створення авторських ароматів. А тим, хто дуже вибірковий у виборі косметики, — майстер-клас від сертифікованого фармацевта-технолога. Разом із фахівцем дівчини підібрали відповідні натуральні компоненти та самостійно зробили зволожуючі креми. Милий та корисний презент собі коханої :)

Завжди мріяли про фото у джакузі з видом на місто? Але спочатку варто заглянути в Королівський лобі-бар за напоєм під настрій. Вдень – ефектно позуємо на високих барних стільцях, а ввечері містечко спалахує коктейльними фарбами, що зовсім не заважає продовжувати фотографуватися;))

Один день из жизни в NIX Grand Hotel

Один день из жизни в NIX Grand Hotel

Один день из жизни в NIX Grand Hotel

Поки всі натхненно намагаються розібратися зі справами, поглядають онлайн-стрім і передають один одному привітання та привітання через люб’язного Керуючого NIX Grand Hotel.

Ну, і що за готель класу Гранд без SPA і масажу? Бажаючим розслабитися – ласкаво просимо на 10-й поверх ніжні руки професійних масажистів. Лежиш на кушетці у звичній обстановці, а думками – на Мальдівах.

Один день из жизни в NIX Grand Hotel

Під джазові кавери дуету Golden Live Duo п’ятниця стрімко мчить до завершення. Але до фіналу Івента ще далеко.

Для всіх Ніксових леді суперподарунок – гала-концерт. Чи то надлишок позитивних емоцій валить з ніг під кінець дня, чи солодкий дурман коктейлів… Anyway ;) Сили повертаються з першими акордами THE HARDKISS. “My makeup is my armour, My dress is like the paramour”, – вступає ексцентрична вокалістка і права, як ніколи. Гліттер на очах, хайлайтер на вилицях і паєтки виблискують на маленькій чорній сукні – NIX Girls блищать і запалюють на танцполі яскравіше за всіх.

Ох, лише один день, а контенту для Інстаграма набралося на тиждень. Дальше більше! Цього сезону Королівство загоїться новим життям і знову збере тиммейтів разом під одним дахом нашого затишного Ніксового будинку. Нас чекає безліч тематичних івентів — і онлайн, і офлайн.