Obshchazhnaya NIX Party

25 Жовтня 2019

Ми дуже любимо свята, і щоб зробити їх незабутньо яскравими, ми готові день і ніч вигадувати та реалізовувати ідеї. На цей раз для свята наших NIX boys ми вирішили повернути їм і собі незабутні тусовочні дні — студентське життя у гуртожитку. NIX girls довелося наново згадувати, що мівіна може вважатися делікатесом, що пиво найсмачніше у сусіда, і що три години сну – це не мало, а “ого, цілих три години сну” :).

Всю ніч ми заповнювали заліковки, шукали коменди, малювали стінгазети і вигадували веселі конкурси. І все це лише заради одного – влаштувати свято для NIX boys.

За студентськими законами п’ятниця — це вже привід для свята. А коли на твоєму святі ще й смачне пиво, свіжі та кимось дбайливо зварені пельмеші, коли тебе не втомлюються вітати у коридорах та кабінетах, а на NIX Radio невтомно крутять “Руки вгору”, “Гуфа” та інші улюблені треки, то чи це не щастя?

Як і належить справжньому гуртожитку, тут знайшлося заняття для всіх. Любителів одягти спортивки чекали турніки, силомір, який ми заздалегідь позичили на одному з курортів Бердянська чи Кирилівки, але точно не згадаємо — це була глибока ніч, за нами гналися, хтось щось кричав, але ми бігли дуже швидко.

У нашому гуртожитку, звичайно, сесію відмінили, але ми ж не єдиним спортом :). Тому поки що одні крутили колеса прикручених до підлоги велосипедів (зауважте, а це був ще не вечір :)), інші влаштували неймовірні заруби в настілки.

Ну і як справжній чоловік та без збудувати будинок і посадити дерево? Нехай і з Lego, але замки для своїх принцес наші чоловіки все-таки звели :).

На тих, хто встиг злегка розігрітися на алкозаправці на паркінгу, в кімнатах відпочинку чекав божевільний танцпол і двері до паралельного всесвіту. І можете не дякувати, якщо зараз ми вирішили найбільшу загадку вечора — так, на алкозаправці було просто пиво, а двері були справжніми і вам не примарилися:).

На паркінгу був свій світ розваг. Ховеркарти розганялися до межі, баскетбольні м’ячі один за одним залітали в кільце, сирена вила без зупинки, можливості покататися в візку з супермаркету виявилися раді абсолютно без винятку, а ось п’яні сходи були підкорені далеко не кожним, хоча ми чесно намагалися.

Жіноча студрада NIX гуртожитку купила сааааму велику плитку шоколаду для коменди, щоб вона дозволила продовжити тусовку до ночі. Ну, а яка тусовка без живої музики? Тому довелося бігти за другою шоколадкою, бо цього вечора в гуртожитку запалювали Los Colorados та Take Five. І доки студенти на верхніх поверхах відбивали ритми на танцполі, хтось не давав спати сусідам піснями у караоці. Все як і належить у справжньому гуртожитку!

А ось хто після свята залишився висіти на дошці пошани, і когось коменда попросила зайти на тижні — це вже зовсім інша історія :).