Оновлення Google Maps

20 Листопада 2012

Google Maps і Google Earth оновили базу своїх зображень. Тепер кожен користувач сервісу зможе побачити міста світу і їх пам’ятки на знімках високого дозвілу.

Обновление Google MapsОнлайн-сервіс Google Maps(і десктопная версія програми Google Earth) є одним з найбільш відомих картографічних сервісів. З моменту виходу Google Maps в 2005 році компанія Google продовжує його удосконалювати, додаючи всілякі функції(прокладення маршрутів, бізнес-довідник, Google Street View і тому подібне).

Останні поліпшення торкаються кількості і якості аерофотознімків і фото з супутників в колекції Google Maps: так, були оновлені і доповнені бази зображень 164 міст і 108 країн світу. Тепер на Google Maps можна побачити знімки Румунії і Люксембурга, 40 американських міст і 20 міст світу, які раніше не мали своїх фото на популярному сервісі. Також тут з’явилася можливість розгортати камеру на 45 градусів, що дозволяє розглянути ті деталі, які були недоступні раніше.

Крім того, Google Maps значно розширили свою колекцію зображень пам’яток : в ній представлені HD- знімки таких знакових архітектурних споруд, як Спейс Нідл в Сієтлі(США), замок Тун(Швейцарія), і багатьох інших, зроблені з супутника або за допомогою аерофотознімання.