NIXMultiConf #3. Як це було?

29 Жовтня 2019

Шок контент!

У неділю, 20 жовтня, о 22:00 останній учасник NIXMultiConf #3 залишив зали мітапів. Після цього його та інших учасників можна легко помітити в соцмережах за яскравими фото у стрічці та сториз із хештегами #nixmulticonf #nix #nixcommunity. А ми починаємо ділитися з вами тим, як відбулася одна з найбільших конференцій України, яку відвідало понад 4000 учасників!

NIXMultiConf — це важлива частина нашої стратегії розвитку харківського та всеукраїнського IT-ком’юніті. Ми вміємо навчати і протягом усього часу існування компанії допомагаємо молодим спеціалістам у пошуку свого місця в IT, виборі свого напряму розвитку, розробляємо навчальні програми спільно з вузами та ділимося своєю експертизою. Ми вже виробили власний підхід до навчання, перевірений 25 роками практичного досвіду.

Якщо двома словами, то третя NIXMultiConf стала наймасштабнішим харківським IT-івентом. Тому що за 2,5 дні її відвідало 4032 особи, ми провели 11 мітапів, на яких виступили 27 спікерів. Ми говорили про бізнес-аналіз та проджект-менеджмент, ділилися досвідом з саморозвитку бізнес-аналітиків та роботи з Angular’ом, відповідали на питання про актуальне у напрямі WordPress та про світові новинки, з якими працюють круті дизайнери, а також торкнулися ще десятків важливих та цікавих тем.

NIXMultiConf – це великий та значущий проект, який починався колись з лампових камерних мітапів, а тепер збирає найбільші зали у Харкові. Конференція стала майданчиком для айтішників та студентів усього регіону, де можна якісно навчатися, ділитися знаннями та набувати професійного досвіду, ставити 1000 та 1 питання та отримувати на них стільки ж відповідей. Вкладаючи свої сили в розвиток наших співробітників, тисяч айтішників-початківців і фахівців, що відбулися, ми формуємо професійну, якісну та конкурентну IT-спільноту регіону та країни.

Після NIXMultiConf #2 минуло лише 6 місяців, а з першого нашого мітапу, який пройшов у 2012 році, – 7 років. І ми не можемо не поділитись своєю історією успіху. За 6 років до старту першої NIXMultiConf ми провели 35 конф, презентували близько 105 доповідей, відповіли в середньому на 315 запитань із зали.

У 2018 у нас зародилася ідея об’єднати все-все Think’и в одну грандіозну NIXMultiConf — і ми відразу ж почали втілювати її в життя. Та мультиконференція тривала лише 1 день. Вона включала 6 напрямків та 16 доповідей, які відвідали 1315 учасників. Другий NIXMultiConf довелося трохи потіснитися і зайняти вже 1,5 дні, тому що ми відкрили 3 нові напрямки, підготували 23 доповіді за 9 напрямками та вручили пам’ятні подарунки 2348 приватникам.

Перед стартом NIXMultiConf #3 ми упаковали ще більше сувенірних пакетів, зібрали всі стільці, які були в Fabrika.space, щоб протягом тепер уже 2,5 днів вмістити 4032 слухача. Напередодні дводенної конференції ми провели ювілейний, 10-й мітап ThinkJava, на який прийшло 403 особи.

image_2019-10-24_17-23-03

А потім пішло-поїхало :). З самого ранку суботи конференц-зали Fabrika.space стали заповнюватися слухачами. І ось перша доповідь стартувала. Конференція офіційно розпочалася. У перший день IT-фахівці Харкова змогли відвідати напрямки ThinkPM, ThinkQA, ThinkBA та RubyRoars.

Другий день NIXMultiConf #3 розпочався з ThinkJS, на якому зібралася рекордна кількість слухачів – 590 людей. А далі вже все пішло за звичною схемою. Хлопці приходили, ми їх зустрічали, проводжали до залів, вони ставили запитання — ми на них відповідали, потім дарували подарунки і зустрічали нових хлопців на нових напрямках.

Після ThinkJS стартував ThinkPHP, потім – Kharkiv WP, ThinkDesign, ThinkHR, а завершальною вишнею на торті став мітап по iThink.

І якщо ви не знаходите себе серед 4032 щасливчиків, які на жовтневих вихідних прокачали свої скіли настільки, що вже в понеділок прокинулися Senior спеціалістами, тоді терміново підписуйтесь на наші мітапи, щоб більше не пропустити жодної конфи і бути на одній хвилі з душевним. ІТ-спільнотою міста.

До зустрічі на весняній NIXMultiConf #4. А поки що вам трохи корисних посилань.

Новини та фотозвіти гортають на Facebook-сторінках:

ThinkPHP, WordPress Kharkiv, RubyRoars, ThinkPM, ThinkJS, ThinkBA, ThinkQA, iThink, ThinkJava 

Повні відео доповідей дивляться на YouTube-каналах за 2 тижні після івента:

ThinkPHP, WordPress Kharkiv, RubyRoars, ThinkPM, ThinkJS, ThinkBA, ThinkQA, iThink, ThinkJava 

На майбутні івенти реєструються в Meetup-профілях:

ThinkPHP, WordPress Kharkiv, RubyRoars, ThinkPM, ThinkJS, ThinkBA, ThinkQA, iThink, ThinkJava

PS Якщо немає сил чекати до весни і до наступної NIXMultiConf #4, велкам на наші курси навчання!