NIX взяли бронзу у щорічній Битві IT-корпорацій

27 Липня 2020

Середина літа позаду, а це означає, що спортивний сезон Битви IT-корпорацій 2019-2020 року вже закінчився і приніс NIX заслужену бронзу. Протягом 10 місяців, з вересня по червень, найсильніші, спортивні та влучні представники IT-компаній міста зустрічалися за покерними та тенісними столами, на футбольних та волейбольних полях, доріжках для боулінгу або з дротиками перед мішенню для дартсу, щоб з’ясувати, хто стане найкращим у міському корпоративному турнірі, та завоює кубок переможця.

Для учасників змагань Битва – це не просто спортивні ігри. Це 10 місяців неймовірних емоцій та переживань, 8 етапів безжальних битв та три кубки переможців. Цього разу сезон Битви 2019-2020 року приніс NIX бронзу – команди гідно боролися з найсильнішими суперниками, перемагали (і іноді програвали :)), боролися з сонцем, що палить, і гордо відстоювали честь Ніксів :). І якщо подивитися на кожен етап очима хлопців, які захищали честь NIX, то це виглядало приблизно ось так.

Вересень. Міні-футбол

Змагання з міні-футболу видалися гарячими. Футболісти щосили відбивалися від м’ячів супротивника, і вибороли команді друге місце. Але піти з одним кубком Нікси не могли – воротар команди здобув перемогу в індивідуальній номінації найкращого воротаря :).

Жовтень. Настільний теніс

Середина осені виявилася не менш спекотною, ніж її початок. І мова зараз не про погоду, як ви розумієте:). Ніксова команда тенісистів до останнього виборювала перемогу і виграла для NIX бронзу.

Листопад. Спортивний покер

Охочих сидіти за гральним столом з незворушним виразом обличчя та відстоювати честь NIX було тааааак багато, що перед другим етапом Битви Нікси навіть встигли провести внутрішні відбіркові тури. В результаті була сформована крута команда, але того дня “карта не йшла”, тому її безтактно вибили на 4-е місце. Натомість хлопці отримали величезний заряд фана та азарту.

Грудень. Боулінг

Зустрічати Новий рік без золота у NIX не хотіли, тому на цьому етапі хлопці відігралися за все. У битві з катання куль і збивання кеглів Нікси посіли перше місце, а одному з учасників команди не вистачило всього кількох балів до абсолютного персонального чемпіонства в індивідуальній номінації.

Січень. Новий рік, олів’є, канікули

Як ви вже здогадалися, перший місяць року організатори вирішили залишити на тренування та підготовку до майбутніх змагань.

nix_ny2020_1786

Лютий. Дартс

Початок турнірного сезону 2020 Ніксова команда по дартсу вирішила відкрити бронзою. Неабияка боротьба за перемогу принесла NIX три очки, які ще на крок наблизили хлопців до заповітної першості у загальній турнірній таблиці — від золота NIX відокремлював лише один бал.

darts

Червень. Стрітбол

Шість команд. Три призові місця. Один переможець битви. І Ніксові хлопці змогли вибрати бронзу у цій битві, закріпивши NIX на першому місці у загальному заліку. І слідуючи доброї Ніксової традиції отримувати від змагань максимум, Галина стала кращим гравцем серед учасниць чемпіонату.

Червень. Бадмінтон

Передостанній етап Битви приніс Ніксовій команді 5-е місце та другий рядок у загальній турнірній таблиці. Тоді від першого місця NIX відокремлював лише один бал, але хлопці отримали стоооооолько позитиву та крутих емоцій під час бою, що були впевнені: кубок чемпіонства близький, як ніколи.

Липень. Пляжний волейбол

Ніксова команда показала себе справжніми героями — хлопці щосили боролися не лише з найсильнішими противниками на майданчику, а й із рекордними градусами спеки. На завершальному етапі Битви Ніксові волейболісти в буквальному сенсі вибили собі 5-е місце і принесли NIX призове місце в загальному заліку.

Результатом сезону Битви ІТ-корпорацій став бронзовий кубок, який вже вирушив на алею слави до офісу NIX. І поки хлопці переводять дух перед стартом нового сезону, давайте скажемо їм спасибі та побажаємо наступний кубок взяти у золоті.