NIX стали партнерами Fortify 24×7

3 Серпня 2020

NIX стали партнерами Fortify 24×7 – визнаного експерта з кібербезпеки. Ця співпраця забезпечить Ніксам доступ до практик та багаторічного досвіду фахівців Fortify 24×7 та дозволить розширити експертизу щодо забезпечення безпеки даних.

Fortify 24×7 спеціалізується на питаннях кібербезпеки у різних сферах бізнесу. Їх розробки використовуються у військовій галузі США, а нещодавно компанія увійшла до ТОП-20 рейтингу 1009 MSP 2019 CHANNELe2e та посіла 4-е місце у категорії “Healthcare MSPs”.

Fortify 24×7 дуже рада партнерству з NIX. Перед укладанням партнерства ми більше року оцінювали NIX, щоб переконатися, що наше партнерство принесе найвищий результат для наших спільних клієнтів. Ми сподіваємось, що партнерство з NIX дозволить випускати такі продукти, яким наші конкуренти просто не зможуть відповідати.

Джеремі Муртішоу, технічний директор Fortify 24×7

Fortify 24×7 допомагає організаціям вирішувати загрози безпеки, що виникають, за допомогою Cybersecurity ManagedTM, що знаходиться в США 24x7x365 Центру операцій безпеки (SOC), інструментарій якого активно використовується фахівцями військової галузі США.

fortify24x7

Компанія застосовує передові технології виявлення та захисту від загроз, що дозволяє максимально убезпечити бізнес відповідно до світових стандартів кібербезпеки.

Ми дуже цінуємо це партнерство і сподіваємося на подальшу співпрацю з Fortify 24×7 для розширення можливостей у сфері кібербезпеки. Наша команда готова підтримати Fortify 24×7 та її клієнтів ресурсами для розробки програмного забезпечення світового класу. Ми з нетерпінням чекаємо старту роботи з нашими новими партнерами, постановки складніших цілей та спільного досягнення нових висот

Володимир, SVP Sales & Business Development at NIX

Це партнерство – заслуга кожного члена команди NIX. Завдяки спільним зусиллям та високому професіоналізму NIX здобули визнання Fortify 24×7 і стали ще на щабель вище в IT експертизі світового класу.