NIX Solutions презентувала українську IT-сферу у Лондоні

14 Червня 2017

Що знають у Великій Британії про Україну? Можливо, не так багато, як нам хотілося б, але британці хочуть дізнатися більше — і це чудова можливість для нас зробити крок назустріч. Цього року британська медіакомпанія Emerging Europe провела величезну роботу, відкриваючи Україну британському бізнесу. NIX Solutions взяла у цьому активну участь: ми надали інформаційну підтримку та представили Великобританії ту Україну, яку ми любимо та досягненнями якої пишаємось.

На семінарі Outsourcing in Ukraine у Лондоні, який став заключним етапом масштабної кампанії, команда NIX Solutions на чолі із президентом компанії Ігорем Брагінським презентувала перспективи українського IT представникам британського бізнесу. Про підсумки семінару та важливі речі, які на нас чекають — Ігор Брагінський.

Igor Braginsky

Коли ми говоримо про українське ІТ — тут усе зрозуміло. Ми маємо найкрутіші фахівці, з нами легко працювати і ми гарантуємо якість свого продукту. Що про Україну відомо у Європі? На жаль, не так багато, як хотілося б.

У Лондоні ми представили британському бізнесу IT-Україну — молоду та драйвову, ділову та досвідчену, яка розмовляє однією мовою як із солідними європейськими бізнесменами, так і з амбітними стартаперами. Головне, ми зробили це вчасно: історія з Brexit’ом вже впливає на британський бізнес і там бачать вихід в аутсорсингу, причому не лише у сфері IT. Відкрити британцям Україну в такий момент це дуже правильний крок.

Ігор Брагінський, президент NIX Solutions