NIX розробили upMessage на платформі Salesforce

4 Лютого 2020

Створити своє застосування на платформі Salesforce – це приблизно “вау” в квадраті. Адже клауд-платформу Salesforce поважають у всьому світі за високі вимоги до безпеки і функціональності кожного застосування, вона дозволяє створювати і розгортати індивідуальні рішення, автоматизувати бізнес-процеси, інтегруватися із зовнішніми застосуваннями. Сьогодні бути в списку партнерів Salesforce і уміти писати додатки для її клієнтів – означає стать впізнанними і затребуваними у всьому світі!

Щоб створити додаток, що підходить під вимоги Salesforce AppExchange, команда NIX пройшла довгий шлях. Розробники вивчали вимоги платформи, аналізували додатки з схожим функціоналом, думали над унікальністю продукту, долали складнощі, розширювали команду, ставили цілі і домагалися їх. 

upmessage_1

upMessage є довгожданим доповненням до AppExchange, оскільки воно забезпечують цифрове перетворення для клієнтів, спрощуючи їх спілкування з користувачами Salesforce. AppExchange постійно розвивається, щоб наші партнери могли створювати передові рішення для успіху клієнтів.

Вудсон Мартін,генеральний директор Salesforce AppExchange

В результаті наполегливої праці NIX успішно презентувала додаток upMessage,  яке пройшло усі перевірки Salesforce AppExchange і вже доступно для встановлення усім клієнтам, партнерам і користувачам платформи.

upmessage_2

Ми постаралися врахувати недоліки існуючих аналогів і впровадити найнеобхідніші і важливіші функції, щоб допомогти нашим користувачам реалізувати свої потреби в повсякденній роботі.

Роман, Tech Lead проекта у NIX  

upMessage може похвалитися відразу декількома унікальними якостями:

  • має покриття відразу від декількох операторів;
  • дозволяє користувачам Salesforce вести зручну і безпечну комунікацію з їх клієнтами;
  • може порадувати лаконічним, зрозумілим і зручним дизайном;
  • має високий рівень призначеного для користувача захисту;
  • надає можливість налаштування для конкретної компанії;
  • інтерфейс дозволяє настроювати додаток для продажів, маркетингу, підтримки клієнтів і т. п.

upmessage_3

Завдяки плідній роботі команди NIX ми не лише створили унікальний додаток останнього покоління, але і стали партнерами Salesforce AppExchange. І вже повірте, цей тільки початок :).

О Salesforce AppExchange

Salesforce AppExchange — це провідний світовий ринок хмарних застосувань, створених клієнтами, розробниками і партнерами компанії. Він надає компаніям можливість продавати, обслуговувати і брати участь в розробці абсолютно нових і перспективних напрямів. Володіючи більш ніж 5000 рішень, 6,5 млн. клієнтських установок і 80 000 експертних перевірок, він є якнайповнішим джерелом хмарних, мобільних, соціальних, IoT і аналітичних технологій для компаній у всьому світі.

Додаткові ресурси: