NIX Solutions – партнери Харківського технологічного університету “ШАГ”

6 Серпня 2020

Здобувати знання та переймати досвід експертів NIX Solutions стає ще простіше! Тепер ви можете зустріти їх не лише на NIXMulticonf або серед учасників топових конференцій світу, а й у Харківському технологічному університеті “ШАГ”.

NIX Solutions стали партнерами “ШАГу”, і ця співпраця дозволить Ніксовим експертам брати участь у розробці навчальних програм університету, бачитися з початківцями айтішниками на лекціях, розповідати їм секрети успішної роботи у великій команді, наводити приклади з реальної практики розробників та тестувальників, ділитися секретами програмування, навчати всесвітньо популярним технологіям, відповідати на всі питання та допомагати хлопцям відкривати двері у світ IT.

Всім випускникам “Кроку” компанія надасть можливість стати студентами практичного курсу власного Навчального центру. Тут хлопці зможуть отримати досвід командної роботи в проектах, а найкращих студентів курсу чекає запрошення від NIX Solutions стати частиною великої Ніксової сім’ї і почати свій шлях у світ IT з найвищої сходинки.