NIX на Blockchain Expo 2019

13 Березня 2020

Іноземні колеги давно звикли зустрічати серед слухачів міжнародних конференцій хлопців з NIX. А тепер вони можуть бачити представників компанії ще і на сцені – промовцями на таких крутих міжнародних івентах як Blockchain Expo.

У листопаді 2019 року, як і за рік до цього, NIX відправилися на Blockchain Expo North America 2019. Цього разу хлопці не лише відвідали виставку і воркшопи, але і самі провели презентацію в треку “Блокчейн для бізнесу”, виступивши разом з партнерами з  ARTiFACTS

Виконана робота була настільки великою і важливою, що вони не могли не поділитися досвідом і результатами з усіма слухачами. Спікери із задоволенням розповіли про особистий досвід створення продукту нового покоління — першої у світі веб-платформи для зберігання, шерінга і надійного захисту цих наукових досліджень, розробленою за допомогою технологій Blockchain.

blockchain_expo_north_america_2019

Було дуже здорове мати можливість виступити разом з Дейвом Кочалко, президентом ARTiFACTS, на одному з самих Топових заходів у сфері передових технологій IoT | AI & Big Data | Blockchain | Cyber Security Expo North America. 

У виступі ми зосередилися на двох аспектах:

  1. Як ARTiFACTS змінює існуючі підходи в публікації наукових робіт, які бенефіти це приносить як самим ученим, так і великим видавництвам.
  2. З якими технічними труднощами нам довелося зіткнутися, і як ми їх вирішували.

Це був мій перший виступ на іноземній мові, і я трохи хвилювалася. Але коли почалася сама доповідь, хвилювання відступило :). Попри те, що ми виступали в останній день конференції, тема знайшла відгук серед аудиторії – Обговорення доповіді в кулуарах продовжилися ще більше години.

Відвідування таких заходи завжди надихають на нові звершення. Ти бачиш над чим працюють флагмани індустрії, куди розвиваються технології, і з якими запитами прийдуть до тебе замовники завтра. Це мотивує на те, щоб бути в курсі передових світових новинок і максимально ефективно вирішувати завдання наших клієнтів.

Галина, BA Lead

Хлопці постаралися максимально розкрити тему виконаної роботи по застосуванню різних варіацій Blockchain рішень. У течії двох виставкових днів вони провели інтерактивні групові дискусії. Розмови і обговорення тематичних досліджень, які NIX проводила для реалізації рішень проєкту ARTiFACTS і не лише, виявилися овер цікавими для учасників конференції. І коли б не обмежений час дискусій, їм би міг знадобитися додатковий годинник в добі :).

speaker

І доки хтось тільки замислюється про передові технології, в NIX вже активно використовують їх для вирішення питань глобальних масштабів. Після Blockchain Expo 2019 хлопцям захотілося робити ще більше таких проєктів, щоб потім знову зустрічатися з вами на харківських NIXMultiConf або таких всесвітніх івентах, як Blockchain Expo.

Тому якщо раптом виявіться проїздом в Каліфорнії, уточните, може бути якраз цього дня проходить одна з конференцій Blockchain Expo, і ви зможете познайомитися з майбутнім корпоративних технологій :).

О Blockchain Expo

Світова серія Blockchain Expo складається з 3 конференцій, що проводяться впродовж року в Європі і Північній Америці. Найбільші у світі конференції та виставки Blockchain присвячені майбутньому корпоративних технологій. Це два дні контенту вищого рівня від провідних брендів, що охоплює і розкриває усі нюанси застосування передових технологій.