NIX Концерт в онлайні: дивитися, слухати, закохуватися

17 Квітня 2020

Ранком 16 квітня на кухнях більше 3600 чоловік активно милися келихи з-під вина, протиралися санітайзерами екрани гаджетів і моніторів, а з сусідніх квартир доносилися фрази в дусі: “А я тільки під кінець встиг підключитися”, “Ну його, цей ремонт – хочу тусить, як сусіди” і “Давайте повторимо – нам сподобалося”. А що відбувалося в загальних чатах, а як пожвавилися стрічки і сторіз Instagram – ууууу :). А все тому, що напередодні увечері NIX влаштували найзатишніші і душевніші квітневі посиденьки в онлайні :).

Місце зустрічі було добре знайоме усім-усім учасникам концерту – цього вечора все як в старі добрі часи разом зустрілися в “Пробці”. Рівно в 20: 00 відкупорили ту саму пляшечку “на важливий випадок” червоного сухого або витриманого 12 років в дубових шотландських бочках одинсолодового. А потім цілих дві години разом з ведучими Блек Джеком і Глібом підспівували улюбленим пісням у виконанні акустики Dream West.

І можете повернути свої брови на місце – душевна зустріч проходила в онлайні :). Заради атмосфери було вирішено провести концерт в такому коханому і усіма знайомому місці, з яким було пов’язано стільки позитивних вражень. Там, де проходили найяскравіші п’ятниці і жаркі танці.

photo_2020-04-17_14-16-28

І ось вже хлопці з Dream West розчохлили свої гітари, звукачи перевірили звук, потім перевірили ще раз ще раз, світло було налагоджене, трансляція почалася. І якби у цей момент можна було зібрати усі оплески глядачів, що знаходилися по той бік моніторів, в одному місці, можна було б побачити зацікавлений погляд самого Ілона Макса на іншому кінці земної кулі. Якому, до речі, неодноразово передавали привіт глядачі концерту:).

Ілон, якщо ти чуєш, обов’язково приходь на наступний концерт. Та взагалі на будь-які тусовки NIX приходь :).

Ну а далі все було в кращих традиціях NIX – з кожною піснею хлопців ставало все більше, в коментарях почали піднімати тости і передавати привіти, а від кількості замовлених пісень струни гітари починали помалу панікувати.

photo_2020-04-17_14-17-05

У перервах між Спліном і Барскіх ведучі встигли провести не один конкурс – і на кращу тусовочну кухню / вітальню, відмічених в сторіз Instagram із згадкою @nix _ community, і на знання творчості і історії групи Dream West, і навіть намагалися умовити сильну половину глядачів взяти участь #PillowChallenge :).

І ось не пройшло і двох годин, як. Ось тут брови поповзли вгору у ведучих і акустики Dream West – дві години пролетіли, як одна хвилина. Звучать останні акорди “Йду красиво”. На задньому фоні оператори кричать “біс”, один за іншим приходять коментарі “на біс” і “давай ще”. Артисти здаються, грають тепер уже точно останню останню(це не друкарська помилка :) ) пісню, в чатах усі віртуально обіймають один одного і домовляються обов’язково повторити. А хтось – продовжити трохи пізніше. Все-таки вже 22: 00 і пора дітей покласти спати :).

photo_2020-04-17_14-14-56

І як би дивно це не прозвучало, але уперше за час віддаленки хочеться подякувати карантин. За те, що у вдалося зустрітися відразу з усіма любителями душевних посиденьок і пісень під гітару, за розуміння, що в онлайні #Никсигуляють з таким же вогником, як і в житті, і за спогади, які можна освіжити не лише завдяки фото, але і сохраненному на YouTube ефіру.

Залишайтеся разом і не пропускайте вечірок NIX – адже якщо #наудаленке Нікси змогли зробити таке, представте, яка вечірка чекає усіх, коли карантин закінчиться;).