NIX стали срібним партнером Microsoft Azure

25 Лютого 2021

NIX заручилися підтримкою ще одного великого партнерського співтовариства. Команда отримала срібну позначку Microsoft Azure Cloud Platform — офіційне підтвердження компетенції девелоперів.

Microsoft Azure – платформа для проектування, розробки, розгортання, адміністрування та підтримки хмарних рішень. Завести емблему компетенції від Microsoft — серйозний виклик для провайдерів в аутсорсингу. Партнерська програма має досить суворі вимоги, яким в Україні і навіть у світі відповідають деякі команди. І все ж таки NIX змогли заслужити довіру і заробити авторитет у Microsoft. Це почесне партнерство ще раз підтвердило технічну експертизу розробників команди та відкрило перед фахівцями NIX перспективи роботи над складнішими проектами. Срібний «значок» дістався NIX завдяки хостингу великого проекту на базі Microsoft Azure та особистої ініціативи розробника з команди .NET отримати сертифікацію Azure Cloud. Фахівець NIX — один із небагатьох українських девелоперів, які успішно склали іспит Microsoft. Вся команда досягла нових вершин у тому числі завдяки знанням та практичним навичкам експерта.

Спільними зусиллями хлопці досягли високих результатів. NIX вдячні кожному учаснику команди за виявлений професіоналізм та відмінну роботу у проекті.

Переваги Azure у великих проектах

У процесі цифрової трансформації компанії всіх рівнів рано чи пізно переходять у хмару. Microsoft Azure дозволяє розробляти та хостити програми, розгортати бази даних і навіть працювати зі штучним інтелектом. Фахівці, які отримали сертифікацію від Microsoft, найкраще справляються з поставленими завданнями. Також платформа допомагає захищати дані, мережу та програми від кібератак, оптимізувати навантаження та зберігати на хмарі докладну аналітику про проект. У світовому аутсорсингу більшість IT-компаній зі списку Fortune 500 вже працюють із службами Azure.

Для проектної команди наявність такої партнерської програми – результат копіткої праці та ретельного планування.

Наявність емблеми Microsoft Azure – запорука міцної співпраці зі світовими клієнтами

Замовники нерідко цікавляться не тільки лише девелоперськими партнерськими програмами, та й саме Azure. У базі Microsoft є список перевірених вендорів, і тепер NIX із позначкою Consumption based – серед них.

NIX завжди задовольняє найскладніші потреби клієнтів та славиться високим рівнем довіри серед замовників. Офіційне визнання Microsoft допоможе команді посилити свої позиції на глобальному ринку, залучити ще більше нових клієнтів та відкрити для себе перспективні галузі розробки. NIX вдячні всій команді за те, що це стало можливим.

У планах Ніксів — придбати золоту партнерську емблему і отримати ширші можливості для створення та підтримки інноваційних рішень.