Нікси відриваються на Гаваях!

30 Травня 2013

Ти все ще рухаєшся під ритм маракасів та відчуваєш смак Піна Колади на губах? Виходить, ти теж один із нас, гавайських аборигенів!

Шум океанського прибою, теплий пісок та лагідне сонце, холодний коктейль у пляжному барі або дружній пікнік у тіні пальм – ми могли вибирати, що нам більше до вподоби. Ніксам на Гаваях можна було все!

Гавайская вечеринка NIX Solutions

Прекрасні мешканки Гаваїв вітали нас традиційним “Алоха!”, одягали на нас яскраві леї – і ми вирушали назустріч найзабутнішій пригоді!

Щоб наші діти не нудьгували на дорослій вечірці, їх можна було відвести до доброго шамана: весь день там звучала традиційна гавайська музика, проходили вистави та лунав щасливий дитячий сміх. Наші маленькі гавайці брали участь у черепаших бігах, наносили бойове забарвлення і втілювали свої найяскравіші ідеї у малюнках.

Тим часом кожен з нас міг вибрати розвагу на свій смак!

На тих, хто любить вечірки, вміє рухатися під запальну музику гавайських барабанщиків і впевнений у своїх барменських талантах, на пляжі чекав справжній феєрверк емоцій. Після того як бармени продемонстрували вищий пілотаж у бармен-шоу, вони навчили всіх бажаючих поводитися з шейкером, і кожен міг стати найкращим барменом Гавайських островів!

Усі, хто не уявляє своє життя без драйву та сплесків адреналіну, збирали своє плем’я у похід джунглями! Звичайно, це було нелегко: підступні ліани плуталися під ногами та сковували рухи, але кожне плем’я вірило у свого ватажка, і жоден вождь не підвів своїх.

Після екскурсії тропічними джунглями варто було подбати і про зовнішній вигляд. Ми створювали неповторний стиль гавайської сорочки, танцюючи переможний танець навколо пальми дружби. Тим, кому не вистачило натхнення, варто було приміряти приголомшливу сорочку від Мохіто і відпочити в тіні пальми дружби Піна Колада — ці племена стали найкращими в номінаціях Найстильніша гавайська сорочка і Найкраща пальма дружби.

Якщо ти на Гаваях, але жодного разу не осідлав хвилю на дошці – ти не був на Гаваях! Ми розбиралися з екіпіруванням справжнього серфінгіста і не забували робити знімки — інакше наші друзі нізащо не повірили б, де ми провели вихідні :). Звичайно, ми зробили пару кадрів з племенем Лунтік – найвеселішими серфінгістами на Гаваях!

Дорога з пляжу здалася довгою та стомлюючою. Нічого дивного з огляду на те, що ми забули зняти ласти :).

Наближався час обіду, але мисливці та рибалки племені повернулися без здобичі — вони приїхали на Гаваї виключно відпочивати:). Втім, із нами із задоволенням поділився дичиною найкращий гавайський мисливець Женя Нагірний, а рибалки-рекордсмени Гліб та Антон Надененко почастували юшкою з пійманої ними риби.

Суворі випробування тропіків виявили найстійкіших жителів NIX Solutions: у фінал вийшло лише 3 племені! Третє місце зайняло плем’я Піна Колада, срібло дісталося Рабині Ізаурі, а золотими фіналістами стали відчайдушні гавайці з племені Мохіто.

Увечері ми продемонстрували всім плоди наших вправ із хулахупом! Усі танцювали лімбо та відривалися на танцполі під музику нашого зіркового діджея Sergio Gusto.

Тепер ми точно знаємо: вечірка на Гаваях ніколи не закінчується!