Недитячий NIX Ранок

23 Січня 2020

Якщо провести апгрейд дитсадівського Новорічного ранку, надіти костюм пірата і разом з Чахликом Безсмертним на барі випити рому замість яблучного соку, з Водяним і Забавою заспівати в караоке “Яка ніжність”, а з Дідом Морозом танцювати TikTok, то вийде далеко не дитячий Новорічний ранок NIX. Такий, де гуде уся територія Арт-завода “Механіка. Інша земля “, кількість гостей б’є усі рекорди, на танцполе запалює департмент єдинорогів-ПМ у повному складі, а уся команда NIX зустрічає 2020 так само, як провела 2019 – весело, шумно і з вогником.

Усім хай! 

Був я увечері 28 чисел на Арт-заводе “Механіка. Інша земля”. Думав, одним оком подивлюся, як веселяться цього року NIX, і далі за списком справи свої морозні робити. Довго роздумував, як злитися з натовпом, а виявилось, що і не треба було – новорічному ранку чудово підходить мій гардероб :). Як ви розумієте, я прийшов в домашньому.

Дякую за напої на вході – з пуншем в келиху я і не помітив, як пройшла перша година. А потім пройшов другий, третій, і ось я вже на танцполе, в одній руці джин-тонік, в інший льодяник, а по периметру Сніговик на роликах круги намотує. Спробував проморгатися, але немає – не привиділося. А я-то думав, куди усі мої помічники так з роботи в суботу поспішали!

Взагалі у всьому ваш дуб у Лукомор’я винен. Тут, звичайно, претензії не до вас, а до Русалки: ну хто залишає записку “буду через 15 хвилин” і не приходить навіть через три години? Ось і я думав, Русалку почекаю, по коктейльчику з нею вип’ю і далі поїду. Потім ще ці ваші фотографи з’явилися – давай селфі зі мною робити. А я неголений, поспав всього 3 години, руки від олії не до кінця відмив – сани лагодив. Але стрічку Інстаграм я оновив знатно – побував у сімейства Маусов і заглянув на наукову станцію, розніс усіх в танковій битві, спробував азотне морозиво і навіть встиг застрягти у величезній мильній бульбашці. Загалом, відразу вибачите за фото – у кого вийшло криво-криво, обіцяю зробити нові в 2020 :).

Коли б не пунш з глінтвейном, думаю, до другого залу я б не дійшов. Але ви, хлопці, знаєте толк в розвагах :).

Не знаю, хто там в мені в ту ніч говорив, але внутрішній голос чітко радив подивитися все. Ну ось я і подивився. До 4-ї ранку дивився не переглянув. Костюмчики, звичайно, вогонь були – прямо Діду бальзам на душу. І Зайчиків-Побігайчиків зустрів, і Сніжинок, і Червоних Шапочок, Білосніжок і Колобка. І якщо стрічка Instagram не підводить, то я дико уривався з однорогами та міньйонами. Загалом, думаю, якщо Снігурка наступної зими у відпустку збереться, я знаю, де мені знайти помічників :).

Тепер я знаю, що танцювати під Orbis Band можна не гірше, ніж під Звіри або Монатика. І передавайте від мене великий привіт ведучим – відпрацювали хлопці відмінно. Попрошу наступного року ще раз повторити лазерне шоу і театр тіней – мені сподобалося.

Застілля мене, наприклад, теж порадувало. Снігурка ж просила наступного разу контролювати – ну не подобається їй роль тверезого водія і все тут!

На цьому я все. Спасибі за движ. Вечірка вдалася. Повторимо в грудні ’20.

P. S. І особисте прохання від мене. Цитрамончик на виході, будь-ласка, залишайте – на Північному Полюсі з аптеками туго, чи знаєте.

В очікуванні наступного Нового року,

ваш Дід Мороз