Написав код один раз, працює скрізь. Чому варто вчити Java

8 Лютого 2021
Java — універсальна мова програмування, яка щороку потрапляє до ТОП-5 за популярністю в IT. Його простий і зрозумілий синтаксис під силу навіть новачкові. Для досвідченого девелопера, який бажає змінити напрямок або відкрити для себе нові грані в професії, Java – чудовий вибір. Тому NIX створили базовий онлайн-курс для майбутніх «джавістів». Приєднуйся зараз! «‎На цьому курсі ми познайомимо студентів з основами комп’ютерних наук та програмування на Java. Щоб навчання на курсі стартувало легко, потрібно знати синтаксис мови та базово володіти інструментами для збирання та запуску програм. Отримані знання та навички стануть чудовим трампліном для наступного етапу навчання – на наших офлайн-курсах».

Михайло, експерт NIX у напрямку Java

Де знадобляться знання Java?

Тобі відкрито дорогу до будь-якого проекту, зокрема на аутсорсі. У майбутньому з Junior Java Developer ти зможеш не лише перейти на більш високий рівень, а й міняти ролі у команді. Наприклад, BackEnd-девелопери в арсеналі популярних навичок — програмування на Java. Також корисно його знати для мобільної розробки під Android. Automation QA Engineer серед інструментів автоматизації також використовує Java. Java дуже зріла технологія, яка не перестає розвиватися. У мову постійно додаються нові конструкції та концепції. Заснована на Java інфраструктура настільки велика, що, напевно, неможливо спробувати все, що написано для Java. Спектр застосування мови дуже різноманітний. Його часто вибирають як основну технологію для розробки продуктів на рівні великих підприємств».

Михайло, експерт NIX у напрямку Java

Написал код раз, работает везде. Почему стоит учить Java

Що входить у програму навчання?

Практичні завдання – це невеликі таски для прокачування основ мови (базова інформатика, булева алгебра, структури даних, логічні операції, алгоритми, мережеві технології, ООП, стандарти кодування, база JAVA, HTML/CSS). Ти практично освоїш головні інструменти Java девелопера. Виникли проблеми? Завжди на зв’язку – експерти NIX. Звісно, ​​без теорії ніяк. Тут зібрано ресурси для самостійного вивчення Java. На думку наших фахівців, підібрані матеріали найкраще розкривають теми та допомагають вникнути у специфіку мови. Так чи інакше ці ресурси стануть у нагоді в повсякденних завданнях розробника.

Як потрапити на навчання?

  • реєструйся на платформі NIX Education;
  • отримай підтвердження від адміністратора;
  • Вітаємо у світі Java – ти вже учасник курсу!
Після успішного закінчення курсу ти можеш продовжити навчання офлайн під керівництвом експертів NIX. Найкращих випускників викладачі запросять до своєї команди. Готовий увірватися в IT із професіоналами? Записуйся на курс! Чи не терпиться дізнатися про всі тонкощі Java та інших напрямків? Підключайся до онлайн-трансляції 10 лютого о 16:00 на Youtube-каналі та дізнайся більше про всі програми навчання в NIX. Запис на онлайн-тестування розпочнеться 15 лютого.