Ми любимо бугі-вугі!

15 Січня 2013

Хелло, чуваки і чувихи! Ви справжні стиляги – від шикарних шузов до кінчиків набріоліненого волосся? Тоді по великому секрету ділимося з вами подробицями підпільної Новорічної тусовки стиляг NIX Solutions у Будинку культури “Радмір Експохолл”!

One, two, three o’clock, four o’clock, rock!

Чуваки наносять останні штрихи: шикарний кок блищить від бріоліну, стильні шузи начищені, а яскрава сорочка підібрана в тон шкарпеткам – і можна вже бігти на Бродвей, в сквер перед Будинком культури, де домовилися про зустріч з найкрутішими чувихами NIX Solutions.

Звичайно, леді напевно запізняться, але це не трабл: в сквері завжди можна посидіти на лавці, з’їсти ескімо на паличці, випити газованої води з сиропом з автомата і познайомитися з пунктуальнішими чувихами.

Five, six, seven o’clock, eight o’clock, rock!

Тим часом чувихи поливають свої пишні зачіски імпортним лаком для волосся, підфарбовують губи помадою Chanel, привезеною в подарунок фазером із закордонного відрядження, акуратно, щоб не поповзла петля, натягують дефіцитні капронові панчохи і квапляться на Бродвей, нервово цокаючи каблучками. Їх чекають найстильніші чуваки NIX Solutions, а попереду драйв, шампанське і рок-н-рол!

Nine, ten, eleven o’clock, twelve o’clock, rock!

Життя на Бродвеї йде повним ходом : сигналять динамо, ті, що фарцюють пропонують купити у них стильні краватки і квитки у буфет, відомий андеграундний художник підробляє карикатуристом, а комсомольські дружинники готуються до чергового рейду по Бродвею. Стиляги підхоплюють своїх чувих і захоплюють їх у бік гардеробу: нікому не хочеться спізнюватися на найстильніший процес року!

We’re gonna rock around the clock tonight!

Перед тим, як почати стиляти “потрійним гамбургським”, непогано було б заскочити у буфет. У нашу епоху дефіциту корисні знайомства – це усе, а що може бути корисніше знайомства з буфетником? Підморгни своїй знайомій і обміняй квиток на скляночку справжнього пуншу замість компоту з сухофруктів і бутерброд з шпротами. Підкріпилися? А тепер пора на танцпол!

Put your glad rags on and join me, hon’!

Незважаючи на усі наші спроби зберегти стильну новорічну тусовку в секреті, божевільний драйв вечірки все ж притягнув увагу дружинників. Комсомольці кілька разів намагалися перервати наш кайфовий вечір, та ба! Щоб заразити ідейних супротивників драйвом справжніх стиляг, нам довелося покликати на допомогу кращих шоуменів, і справа того коштувала. Світлове і пісочне шоу, фокуси від переможця шоу “Україна має таланти” – і дружинники, забувши усі свої антиамериканські гасла, приєдналися до нашої тусовки!

We’ll have some fun when the clock strikes one!

А ось і кращі танцюристи NIX Solutions вирішили показати усім клас, і під заводні ритми танцюють рок-н-рол. Так, з цими стилягами не соромно кинути брек по Броду. Навіть комсомольські дружинники із задоволенням милуються вигостреними рухами наших чуваків і чувих!

Мы любим буги-вуги!

We’re gonna rock, rock, rock, ’til broad daylight!

Який же ти стиляга, якщо не можеш відрізнити бугі-вугі від Чарльстону? Прийшов час навчитися танцювати справжні стиляжні танці : під запальну музику “ОRBIS BAND” усі чуваки і чувихи Ніксов вийшли на танцмайданчик і продемонстрували відмінне знання “атомного”, “канадського” і “потрійного гамбургського” бугі-вугі!


We’re gonna rock, gonna rock, around the clock tonight!

Втім, справжній стиляга повинен уміти не лише танцювати. Як записати “рок на кістках”, якщо не маєш спритності рук? Як із смаком підібрати крутий прикид? Що робити, якщо кругом дефіцит, а тобі так хочеться нарядити новорічну ялинку потрясними іграшками? Звичайно ж, створити ялинкові прикраси своїми руками! А якщо головні стиляги NIX Solutions хочуть нагородити тебе за креатив і майстерність – тим краще. До того ж, призові грошові сертифікати ти тепер можеш обміняти у тих, що відомих, що фарцюють нашої компанії!

When the clock strikes two, three and four,

If the band slows down we’ll yell for more!

До речі, чуваки, нашим стильним чувихам знадобилася допомога! Вони вважають, що на їх чарівних ніжках шикарно виглядали б панчішки зі швом, але ось трабл: не усі змогли знайти такі у тих, що знайомих, що фарцюють. Доведеться вам озброюватися фломастерами і малювати шви прямо на струнких ніжках чувих. Втім, наші дівчата у боргу не залишаться: вони вже приготували вам в подарунок чумні hats!

When the chimes ring five, six and seven,

We’ll be right in seventh heaven!

Стилязі так складно роздобути крутий прикид! Доводиться розшукувати тих, що фарцюють, бродити по блошиних ринках і ховатися від дружинників, які у будь-який момент готові розпороти вузькі штанини твоїх трузеров і відрізувати стильний таєк. Щоб у стиляг NIX Solutions завжди були запасні краватки і капелюхи, на вечірці влаштували лотерею. Тепер, навіть якщо ножиці дружинника відітнуть половину твоєї краватки, ти все одно зможеш виглядати стильно і круто!

When it’s eight, nine, ten, eleven too,

I’ll be goin’ strong and so will you!

Після того, як Дід Мороз зі Снігуронькою побажали усім стилягам ще більше чумних тусовок в новому році, на танцмайданчик “Радмир Експохолла” почався скажений драйв. Чуваки і чувихи відривалися під справжні хіти і демонстрували усім свою любов до західної культури і американського способу життя. Часто поряд з ними можна було помітити і перевихованих дружинників, які не менше стиляг NIX Solutions кайфовали від бугі-вугі і рок-н-ролу. До кінця вечірки усі вже танцювали так, немов для них співав сам Елвіс Преслі!


When the clock strikes twelve, we’ll cool off then,

Start a rockin’ round the clock again!

We’re gonna rock around the clock tonight,

We’re gonna rock, rock, rock, ’til broad daylight,

We’re gonna rock, gonna rock, around the clock tonight!

З Новим роком, чуваки і чувихи! Коли хиляем по Бродвею наступного разу?