Маївка 2016 – Ковбойська паті NIX Solutions

1 Червня 2016

На сотні миль на захід від Міссісіпі розкинулися наші володіння, і кожен койот в окрузі знає, що це наша земля. На мушці наших кольтів залишалося лише WildWest-city — останнє місто, в якому ще не зрозуміли, що ковбої NIX Solutions вже приручили Дикий Захід.
Нам належить заарканити і об’їздити це містечко, видоїти весь віскі і зірвати банк за гральним столом, щоб показати всьому світу, чого варті відважні ранчероси NIX Solutions! Земля тремтіла під копитами наших гнідих і чалих, віскі в салунах текла річкою, а в повітрі свистіли кулі. Яка ж це потіха, чорт забирай, без благородної бійки в салуні чи бадьорої стрілянини на вулиці?

На Дикому Заході завжди треба залишатися напоготові. Хто знає, що задумала мексиканська зграя грабіжників і чому підозрілий тип за рогом не зводить очей із входу до банку? Браві ковбої NIX Solutions не новачки у преріях і завжди тримають руку над кобурою. Тому ми вийшли переможцями з кожної перестрілки на вулицях WildWest-city, легко зрешетили мішені в тирі та заарканили цілу череду трирічок!

Перед входом у салун “Оленячий ріг” варто було переконатися, що револьвер під рукою. Тут бармен щедро пригощав ковбоїв NIX Solutions доброю випивкою, ставки за столом покеру росли щохвилини, а відвідувачі були швидкі на розправу!

Любителі більш вишуканих розваг оцінили наш ярмарок. Тут браві ковбої могли продемонструвати гарним леді, що птахи самі насаджуються на їхні кулі, а бик підставляє шию під ласо.

Ковбої – азартний народ, а ранчерос NIX Solutions доля здає лише найкращі карти;). Пара ставок на бігах кібер-жуків, кілька партій у блекджек, покер і кістки – і наші хлопці випатрали банк грального будинку!

Найвірніший спосіб показати ковбойську молодецтво – взяти участь у родео або перемогти на стрибках. Протриматися на бику довше 3 хвилин – що може бути простіше для наших ранчеросів?

Навіть найвідважніший ковбой може рятувати перед ватагою маленьких ранчеросів, спраглих пригод. На нашому ж дитячому ранчо підростаюче покоління ковбоїв знайшло розваги собі до душі. Наші маленькі айтішники і айтішниці вихрем пронеслися преріями і підкорили Скелясті гори!

Щоб події цього дня навіки залишилося в історії підкорення Дикого Заходу, ми зазнали винаходу містера Дагера — і тепер кожен може побачити щасливі посмішки ковбоїв NIX Solutions на наймасштабнішому фото всіх часів!

Отже, леді та джентльмени, Дикий Захід підкорений, наші ранчо процвітають, і поки що на наших чоботях дзвенять шпори, на поясі висить вірний кольт, а поруч вірні друзі, ковбоям NIX Solutions по плечу будь-яка стрибка!