Конкурс стильних ялинкових іграшок

15 Січня 2013

Доки комсомольські дружинники мерзнули в рейдах, з ножицями полюючи за нашими стильними трузерами та краватками, усі круті чуваки і чувихи з різних компаній готувалися до святкування Нового року.

Конкурс стильных елочных игрушекАнглійські стиляги, наприклад, в ніч з 31 грудня на 1 січня відкривали навстіж усі двері, щоб впустити новий рік, датські – вбиралися в смішні шапочки і прикрашали святкові столи кульками і ріжками, в Іспанії чуваки і чувихи поспішали з’їсти 12 виноградин, поки годинник б’є північ, в Швеції – розбивали посуд про двері будинків своїх френдов “на щастя”, а стиляги нашої компанії напередодні Нового року брали участь в конкурсі Ялинкової іграшки!

Готуватися до конкурсу стиляги NIX Solutions почали вже в середині грудня: за вікном стояли жахливі морози, все навкруги замітало снігом, а чуваки і чувихи, забувши про Бродвей, вивчали асортимент блошиних ринків, допізна засиджувалися в теплих стінах нашого затишного замку і придумували, збирали, ліпили, пекли, конструювали стильні ялинкові іграшки.


Напередодні Нового року всюди звучав рок-н-рол і панував драйв: кожна з кімнат представляла нам свої унікальні іграшки!

Справжню гонку озброєнь влаштували переможці в номінації “Високі технології”. Технічному прогресу у всьому світі сприяли автори свого сяючого і дуже стильного логотипу – напрям SharePoint – і творці вдосконаленої, виблискуючої в темряві краватки стиляги з логотипом рідної команди – напрям С++.

Цілих чотири напрями NIX Solutions продемонстрували спритність рук, завдяки якій можна не лише записувати “рок на кістках”, але і перемагати в номінації “Очманілі ручки”, створюючи круті ялинкові прикраси! Команда Миколи Предко з QA P(x) дружно працювала над створенням унікального слона з орігамі, а QA t(x) не лише прикрасив свою ялинку стильними пряниками власного приготування, але і влаштував бій року – Слон vs Змія, – в якому переміг, звичайно ж, заклинач змій – Слон-факір. І так, чуваки, тепер вам вже не похвалитися пін-ап сувенірами, які ваші фазери привозять із закордонних відряджень, адже напрям Flash і команда Юлії Муфель з QA P(x) запропонували нам дещо поцікавіше: майстерно виконані скляні снігові кулі з символікою компанії усередині.

Щоб підібрати крутий прикид, сьогоденню стилязі треба бути творчим чуваком з нестандартним мисленням. Такі здібності продемонстрували нам переможці в номінації “За креатив”: напрям CMS, що створив витончену екологічно чисту іграшку з живою рослиною усередині, QA F(x), що у вільний час підробляє в редакції журналу мод і влаштовує тусовки з дискотечними кулями в стилі IT, і наші РМ’и – автори найбільшої ялинкової іграшки, яку неможливо побачити цілком, і її мініатюрної копії.

Звичайно ж, справжні стиляги повинні триматися разом, адже дружинники не дрімають і з нетерпінням поклацують ножицями, очікуючи моменту, коли можна буде відрізувати у чувака його стильну краватку. Тому в номінації “Команда-банда” перемогли 4 напрями, кожен з яких показав чудеса командної роботи. Отримав приз QA H(x), який прикрасив свою ялинку фігурками справжніх стиляг з найголовнішими частинами тіла і поселив у себе зворушливого сніговика з гарячим серцем, що горить. Дістався подарунок і QA L(x), який дуже серйозно підійшов до участі в конкурсі, влаштувавши творчий вечір з читанням віршів про непрості стосунки розробниці і тестувальника. Ялинки QA L(x) прикрашали домашніми пряниками в різноколірній глазурі і сніговиком-стилягою. Чуваки і чувихи напрями PHP заслужили свій подарунок, представивши нам слоників-стиляг і поділившись таємницею пивного сніговика. І просто чумну тусовку влаштували стиляги QA і QA T(x) WOK: тут усе стиляли бугі-вугі і слухали “рок на кістках” за допомогою стильного грамофона власного винаходу.

Чуваки з .NET створили атмосферу стильного піратського процесу, чим і заслужили призове третє місце в конкурсі: під стелею крутилася диско-куля з NIX Solutions емблемою і погойдувався корсарський фрегат “Таня”, а біля ялинки грівся головний символ року, що настає, – що переливається вогнями усіх барв веселки Змія.


А ось QA Production не захотів зв’язуватися з тими, що фарцюють, щоб дістати імпортні іграшки, чим і заслужили друге місце. Ці чуваки ні на секунду не забували про те, що навколо суцільний дефіцит, і використали усю свою ювелірну майстерність і креатив, щоб створити чумну ялинкову іграшку з кольорового паперу і пряникову ялинку з глазур’ю, озуту в стильні пряникові шузи.

Пізніше, заглянувши в до хлопців з напряму Automation t(x) – F(x), ми потрапили на саму драйвовую тусовку в NIX Solutions. Тут танцювали буги-вуги, знали напам’ять усі найстильніші пісні і змогли відрізнити “засланого комсомольця” від сьогодення стиляги. Чуваки з Automation t(x) – F(x) створили найяскравішу іграшку: виблискуючу вивіску з машиною марки “Перемога”, саксофоном і нашим символом – слоном!

З перемогою вас, чуваки і чувихи!