Як стати носієм мови PHP за три місяці

4 Березня 2021

Механік — це той, хто знає, що таке ріжковий ключ, це той, хто вміє ним користуватися. І нехай ключ разом із механіком далекий від IT, але принцип один. Ми навчимо тебе ефективно користуватись інструментами веб-розробки. Опанувати їх можна на безкоштовному курсі PHP+CMS. Після його проходження ти зможеш створити веб-сайти, а не просто знати синтаксис мови.

PHP+CMS — вибір 2021

Карантин ударив по більшості сфер і бізнесів, а деякі зовсім знищив. Але що точно не постраждало, а навіть прискорило щорічне зростання, так це електронна комерція. WooCommerce та Magento входять до топ 3 е-Commerce рішень у світі і вони на PHP.

За статистикою, близько 70% всіх сайтів працюють на двигунах WordPress, Joomla! та Drupal. А всі ці CMS, у свою чергу, написані на PHP. Причому в серпні 2020 року 63.5% всіх веб-сайтів працювали на двигунах WordPress, а ще в серпні 2019 року цей показник становив 61%. Без розрахунків видно, що популярність WordPress зростає, а разом із ним і PHP.

PHP сто років стояв і ще сто років простоїть, занадто багато проектів на ньому, для занадто великої кількості розробників мова є основною, тому переживати про її актуальність не варто. Сьогодні він входить у топ 3 мов для бекенда.

Напевно, це важко

Справа у твоїх амбіціях. Якщо ціль у простенькому сайті – зробиш на раз і два. Якщо ж мета – потрапити у велику компанію та побудувати кар’єру, створювати складніші системи, E-Commerce та Enterprise рішення, тоді потрібно серйозно попрацювати. І не лише над вивченням мови, а й розібратися у методологіях, архітектурних рішеннях та оптимізації продуктивності.

Найскладніше це не втратити мотивацію. Комусь PHP дається легко, комусь доводиться мучитися, але всі питання можна вирішити. Часто завзятість перевершує талант. Якщо є мотивація та бажання — можна лише за рахунок них досягти успіху та стати цінним та успішним фахівцем.

Как стать носителем языка PHP за три месяца

Кодити – нудно?

Незважаючи на те, що для багатьох новачків програмування це ближче до математики, але є в ньому частка творчості. І що більше ти у справі, то більше його знаходиш. Завдання мають безліч варіантів рішення, з яких можна вибрати. І кожен такий вибір може стати твоєю конкурентною перевагою надалі.

Що вивчатимемо?

Спочатку ти вчився рахувати на пальцях, потім на аркуші в стовпчик, потім на думці — і тільки потім на калькуляторі. Щоб стати справді крутим фахівцем, почати варто теж із самих азів. Тоді пізніше, розуміючи базу і як влаштований світ, розуміючи, як усе працює, знайти гарне рішення або виправити помилку тобі не важко. Так само наші учні вивчають PHP з самих азів.

На курсі ти освоїш:

  • Протоколи передачі даних та HTTP(S)
  • IDE та утиліти розробника
  • Життєвий цикл проекту
  • OOP та альтернативні підходи
  • Проектування та UML

Ще й CMS?

У нас відкрито запис на навчання не просто PHP, а PHP + CMS. Сучасне програмування вимагає дедалі більшої швидкості. 10 років тому ми могли спокійно займатися тим, що мільйон вперше писали авторизацію і самі вирішували, як зберігати паролі та токени. Сьогодні ж у цьому немає сенсу, це пройдений етап. Те ж саме можна сказати про редагування сторінок веб-сайтів. Команда розробників не повинна витрачати час та бюджет на проекти на ті завдання, які вже вирішені неодноразово. Це, як мінімум, нудно.

На курсі ти вивчиш системи:

  • WordPress (керує інтернетом, третина сайтів світу під ним);
  • Drupal (сила і міць! у нього зручніша архітектура);
  • Magento (зручний для створення великих та унікальних інтернет-магазинів).

Ти навчишся знаходити унікальні рішення, створювати неповторний дизайн у кожному проекті. Адже ми принципово не використовуємо теми каталогів, через які сайти гальмують, а користувачі залишають сайт. І так, готові теми з каталогу це нудно.

Как стать носителем языка PHP за три месяца

Ніякої конкуренції

На курсі ти матимеш достатньо можливостей відчути, що таке робота в команді. Ти обов’язково навчишся працювати в Git (розподілена система управління версіями), вивчиш методологію розробки ПЗ.

Ми проти конкуренції, у наших командах хлопці допомагають одне одному. Адже наша спільна мета — максимум студентів, які освоїли весь курс, щоби кожен був готовий стартувати в комерційному проекті. Немає необхідності відсіювати когось із групи, ми всіх вас хочемо бачити у команді NIX.

Про навчання

На десять учнів — чотири лектори, до яких завжди можна звернутися з питанням. Крім цього, студенти діляться досвідом один з одним виконуючи практичні завдання.

  • 3 місяці
  • 3 рази на тиждень
  • по 3 години

І ні, справа зовсім не в тому, що нам подобається цифра 3. Просто це найоптимальніший варіант навчання. Заняття зазвичай відбуваються з 15:00 до 18:00, тому поєднувати з навчанням зможеш.

Як стати ‎«обраним»?

  • Вибирай напрямок PHP + CMS
  • Реєструйся
  • Очікуй листа від нас на пошту (з датою та часом тестування)
  • У призначений час переходь за посиланням і починай проходити тестування. Підготуватись до нього ти можеш, використовуючи нашу шпаргалку.
  • Тепер чекай, наш рекрутер із тобою зв’яжеться!