Як потрапити до IT? Вивчай Java!

15 Грудня 2020

Давно мрієш потрапити до IT-всесвіту? Здобувши силу джавіста, вивчивши одну з найпопулярніших мов українського IT. Він не прив’язує тебе до одного напрямку, а дає повну свободу творити – від бекенду до додатків на Android. Немає компаній, які не використовують Java. Людство не зможе без цієї мови, тому що дуже багато на ній написано – Java-розробник завжди буде затребуваний.

IMGM4118

З ЯКОЇ МОВИ СТАРТУВАТИ?

Повір, жоден розробник не потрапив до ІТ без цього питання. Зараз багато хто радить починати з Java, тому що в ньому приділяється максимум уваги архітектурі коду. Ти навчишся не тільки писати (аби працювало), але і як правильно це робити.

Знання архітектури Java надалі буде застосовне до будь-якої іншої мови, тому тобі під силу стануть і Python, і C++, і Ruby. Якщо стартувати – то з Java!

Банки Deutsche Bank, Citigroup, серверна частина Google+, практично вся “внутрішня кухня” Amazon, Twitter, OpenOffice, Android-додатки, Murex – все на Java. Про що говорити, навіть якщо офіційний сайт Пентагону використовує Java! Це все до того, що чим популярніша мова, тим популярніші розробники.

luca-bravo-XJXWbfSo2f0-unsplash

5 ПРИЧИН ВПУСТИТИ JAVA У СВОЄ ЖИТТЯ

  1. Консервативність
    За цілі 10 років у Java важливо нічого не змінилося. І це круто! Якщо ти потрапиш на старий проект, у тебе не викличуть складності його синтаксису та підходів, незважаючи на те, що код був написаний десятиліття тому.
  2. Експресивність
    Java швидше схожий на людську мову, ніж машинний код, він буквально читаємо. Мова проста, типізована і передбачувана, що дозволяє навчитися мислити в правильному напрямку.
  3. Ком’юніті
    Спільнота Java розробників не має собі рівних! Це найбільше ком’юніті у світі, близько 6 мільйонів людей. Завжди на відстані кліку будуть люди, готові поділитися порадою та допомогти тобі. Таким чином, Java постійно розвивається не тільки творцями мови, але і її “користувачами”.
  4. Проекти
    Кожен розробник повинен попрацювати в стартапі і в усталеному проекті. І починати добре б саме з проекту, де вже усталені процеси розробки та патерни. Такі проекти називають “тихою водою”, коли є можливість озирнутися довкола, щоб зрозуміти, як усе працює.
  5. Широкі можливості/досвід
    Головний принцип Java “написано одного разу – працює скрізь”. Це означає, що програмне забезпечення, написане на одній платформі, запускатиметься і на інших пристроях, тому Java активно задіюється для побудови серверів додатків у хмарі, мережного програмного інтерфейсу.

AN2Q2486

ПРОГРАМА НАВЧАННЯ

  • 6 місяців
  • 2 рази на тиждень
  • по 3 години

Курс безкоштовний і стартує в лютому 2021 року, але набір у групу йде прямо ЗАРАЗ, тому ні в які довгі ящики не відкладаємо. Якщо ти студент, не хвилюйся, з навчанням суміщати зможеш, заняття проходять по буднях у вечірній час.

Побачишся з NIX онлайн або офлайн – поки що невідомо. В умовах карантину навчання проходить онлайн, але може ситуація ще зміниться, і ти зможеш проходити навчання в затишних класах NIX.

А після закінчення курсу NIX чекатиме тебе в команду, Java потрібен завжди!

AN2Q2430

ІДЕАЛЬНИЙ КАНДИДАТ НА НАВЧАННЯ JAVA

  • розуміє базові засади ООП;
  • має уявлення про синтаксис Java;
  • знайомий з Інтернетом (HTTP, HTML, CSS, термінологія);
  • вільно володіє комп’ютерною термінологією;
  • знає англійську на рівні Intermediate та вище.

Як потрапити на курс

  • Вибирай напрямок НАВЧАННЯ JAVA
  • Реєструйся
  • Очікуй листа на пошту (з датою та часом тестування)
  • У призначений час переходи за посиланням та починай тестування
  • Тепер чекай, що рекрутер зв’яжеться з тобою!

IMGM4145

ДІЗНАЙСЯ БІЛЬШЕ ПРО JAVA-ВСЕСВІТ