Honey, I’m Home!

1 Листопада 2017

З наближенням Дня захисника України в офісі NIX Solutions почастішали таємні зустрічі та збори. Були на них виключно дівчата, тим самим викликаючи підозри чоловічої половини. Проте всі вони розвіялися на день, який тепер хлопці згадують як ідеальний :).

Саме такою метою і задалися дівчата — влаштувати чоловікам справжній ідеальний день і зробити так, щоб кожен із них почував себе як удома. Причому будинок цей був побудований виключно на чоловічих законах і правилах – тут по телевізору тільки спортивні канали замість мелодрам, у меню – найсмачніша і калорійна кухня замість зелених ПП-салатів, на барі – пиво та міцний алкоголь замість компоту! А зустрічали хлопців ніякі не відчайдушні, а найуважніші та найдбайливіші домогосподарки :).

На поверхах чоловіків чекали красуні-дівчата, які всю ніч готували для них смачні пиріжки на сніданок, а на робочих столах машинки на радіоуправлінні. Такий подарунок точно не має вікових рамок та обмежень, і наші хлопці ще раз це довели:).

Який же будинок без ванної кімнати? У нашій ванній була і духмяна піна, і гумові качки, і навіть жінка, яка все не хотіла закінчувати водні процедури :). Ох, вже ці дівчата!

Закінчивши з водними процедурами, чоловіки вирушили до свого кабінету, адже там на них чекали важливі справи і, звичайно, покер :).

Чоловіки та спорт неподільні, і ми ще раз перевірили це у спортивній кімнаті :).

Це вони зовні тільки такі всі дорослі а брутальні, а в душі як і діти, яким подавай танчики, Counter-Strike, конструктор, приставку та баскетбол шкарпетками:).

Тільки чоловіки вміють говорити слово “Старі-ІІІ-ІК!” так, що відразу хочеться кудись на риболовлю або полювання, і заспокоїти одним лише поглядом. Другий талант їм вдалося застосувати в MindFlex – і це було схоже на справжній баттл очима.

А ось у спальні хлопців чекав справжній переворот свідомості!

Увечері відкрив свої двері Secret Place, проте потрапити туди змогли не всі, а лише ті, хто виконав всі чоловічі справи і роздобув спеціальний ключ! Тим часом за справу взялися бармени та гурт “Громадянин Топінамбур”. Це був крутий тандем, і наші хлопці співали, танцювали та веселилися до пізньої ночі! А як інакше міг закінчитись ідеальний день? :)