#HashCode2019 від Google у Ніксовом хабі

13 Лютого 2019

У останній день лютого Google проводить великий хакатон  – де б ви думали – будь-якій точці світу! Для участі головне знайти найближчий хаб і зареєструвати свою команду. Кількість айтішніков в Харкові росте з кожним днем, і щоб хлопцям не доводилося їздити за атмосферою в інші міста, Нікси зареєстрували хаб тут, в одному з найбільших IT- центрів країни.

У чому суть?

#HashCode2019 – вже шостий гугловий чемпіонат з програмування, в якому може взяти участь будь-який розробник. Команди з 2-4 девелоперів отримують інженерну проблему і працюють над її рішенням рівно 4 години. Незалежно від завдання атмосфера у хлопців одна: усі активно дискутують, пропонують свої варіанти вирішення проблеми, пробують, помиляються, пробують ще раз, стежать за стрілками годинника і раз у раз замінюють порожні скляночки кави на повні. Це Online Qualification Round.  

Потім Google вирішує, які команди краще за інших впоралися c завданням, і запрошує лідерів Online Qualification Round у свій офіс. На цьому етапі розробники приймають ще один челлендж і змагаються вже за грошовий приз. Це Final Round. Фінали перших хакатонов проходили в паризькому офісі компанії, в 2018-му лідери кваліфікаційного туру відправилися в Дублін, а місце проведення фіналу цього року на сайті івента позначене як International Google Office – мабуть, це поки що секрет.

Як зареєструватися?

Простіше простого:

  • збираєте команду з 2-4 крутих девелоперів;
  • реєструєтеся на сайті #HashCode2019 (реєстрація закривається 27 лютого в 13:00);
  • обираєте NIX Solutions Hub;
  • 28 лютого в 18: 30 приходите з командою і зі своїми ноутами у Ніксовий хаб(Благовєщенська 1, Fabrika.space, великий зал на 3 поверсі).

Про що не турбуватися?

В першу чергу про те, що вашій команді дістанеться завдання не під силу або вам доведеться працювати з мовою програмування, з яким ви “на ви”. При реєстрації ви вказуєте свій лівішала і мова, на якій пишете, а тому завдання вашої команди буде “підігнано” під вказаний рівень.

Також не переживайте про те, що між закінченням робочого дня і початком хакатона у вас не знайдеться часу на вечерю. Ми потурбуємося про те, щоб вам було чим перекусити, і увесь вечір пригощатимемо смачній і міцній каві – сили і бадьорість вам згодяться.

Ну і вже точно не турбуйтеся про те, що вам буде мало місця для розмаху. Для NIX Solutions Hub ми спеціально вибрали найбільший зал Fabrika.space – там точно усім вистачить місця, до того ж ми з ним давно в теплих стосунках і провели в нім вже багато конференцій і мітапів.

fb_02

До зустрічі на #HashCode2019!