Golang курс на онлайн-платформі NIX

12 Січня 2021
Повернімося до актуальної теми новорічних коктейлів. Якщо змішати швидкість розробки динамічних мов, наприклад Python, з продуктивністю компілюваних як C і C++, додати трохи магії шейкера… , то отримаємо Gоlang! Саме його тепер можна освоїти на безкоштовній онлайн-платформі навчання NIX. Дітище самого Google, яке використовують Uber та Twitch. Go чи не Go вчити?
Golang курс на онлайн-платформе NIX
ЧИЙ ЦЕ КУРС? Якщо говорити глобально – Google, локально – талановитих NIX-хлопців. Кілька років тому один ніксовець у вільний час вивчив цю мову, а тепер нею “говорить” вся команда. Для простішого занурення в Golang першопрохідники створили внутрішню програму навчання. І все було круто, от тільки совість мучила, чому б не поділитися курсом зі світом. Цей момент настав: програму курсу доопрацювали, зробили зрозумілою навіть для новачків в IT, розробили практичні завдання, контрольні питання та фінальне тестове, яке визначить, чи ти можеш “удертися” до проекту як Golang Dev.
Golang курс на онлайн-платформе NIX
ЧИМ ХОРОША МОВА GO? Це одна з 5 офіційних мов Google, вона популярна і затребувана, і його популярність тільки зростає. Стабільно вже понад 10 років. Познайомся ближче з Golang:
  • Простота
Простота Go полягає у зменшенні ризиків помилок, зменшення “привнесених” складнощів мови, зменшенні часу на освоєння. Порівняно з іншими мовами, наприклад Java, CC++, у Go найкоротша офіційна документація, всього 50 сторінок.
  • Кількість бібліотек
З їхньою допомогою без проблем можна виконати практично будь-яке завдання, також для вирішення багатьох завдань достатньо навіть стандартної бібліотеки.
  • Горутини
Це одна з головних фішок мови, яка дає змогу писати асинхронний код. Горутини легковагні, без проблем масштабують і вимагають меншої кількості оперативної пам’яті.
  • Стартує на самому залізі
Пряма компіляція людинозрозумілого коду в двійковий, що класно підвищує продуктивність.
  • Виправлення помилок
Вбудовані інструменти для виправлення помилок надають впевненості. Новачок може писати код не побоюючись неправильного форматування – редактор виправить.
  • Синтаксис
У цієї мови виразний синтаксис, який легко та приємно читати. А завдяки явній обробці помилок написаний код стає ще більш передбачуваним для читача. А ще протягом усього існування Go завжди була зворотна сумісність.
Golang курс на онлайн-платформе NIX
Ця мова є безпрограшним варіантом як для людей, так і для комп’ютерів. Усі задоволені та у плюсі. Тому Golang-розробники все потрібніше та потрібніше.
Golang зрозуміла мова, яка має купу навчального матеріалу, включаючи відеокурси, статті, книги, добре документовані бібліотеки. До того ж попит на Golang-розробників зростає, тож знання не пропадуть без діла.

Віталія, Golang розробник NIX та одна з авторів курсу

МОЖЕ ДЛЯ СТАРТУ КРАЩЕ ЩО ІНШЕ? Мова проста, і головне, без обмеження її ефективності. Сам великий Google його створив та схвалив, а ти сумніваєшся.
Якщо ти зовсім “зелений” і разом з Gо хочеш увійти в IT – ти потрапив у крапку, це ідеальний варіант. За два місяці, старанно займаючись, реально подужати і Beginner, і Trainee.

Тарас,  Golang розробник NIX та один з авторів курсу

Golang курс на онлайн-платформе NIX
ПЕРЕКОНАЛИ, РОЗПОВІДАЙТЕ ПРО КУРС! Курс навчання Golang складається із трьох етапів:
  • Beginner
Для новачків у світі IT: тут ти дізнаєшся, з якими інструментами працює Golang Developer, вивчиш основи розробки та підготуєшся до наступного етапу. Практичні завдання складаються із невеликих завдань, які допоможуть освоїти базові концепції мови.
  • Trainee
На цьому рівні ти відточиш свої навички розробки та отримаєш необхідні знання для роботи у реальних проектах. Практичні завдання цього рівня дозволяють ознайомитися з бібліотеками та інструментарієм, які використовуються Go-розробниками у щоденній роботі.
  • Junior Developer
Програма цього рівня дозволить освоїти ази full-stack розробки, ти познайомишся з frontend-фреймворком. Після успішного завершення курсу у тебе з’явиться можливість пройти співбесіду на вакансію Junior Golang Full Stack Developer в NIX. На кожному етапі ти отримаєш набір тем та посилань на ресурси/матеріали для самонавчання, а також окремо відзначені моменти, на які необхідно звернути особливу увагу щодо. Вивчи Golang на безкоштовній платформі!
Golang курс на онлайн-платформе NIX
ЯК ПОТРАПИТИ КУРС? Від тебе треба:
  1. Бажання
  2. Час
  3. Просто перейди за посиланням
Так, без жартів, жодних тестових чи співбесід. Прямо зараз ти можеш взяти і почати. Go вчити Go!