Гнучка освіта від NIX: навчайся в будь-яких умовах

19 Листопада 2020

Хочете в IT, але не маєте уяви, які двері штовхнути першими. Дуже знайоме, адже їх зараз запаморочлива кількість. Нікси пропонують відкрити двері не тільки до навчання, але і до роботи з NIX! За “вхід” тут грошей не беруть:)

Приземляйтеся з алегорії до новин, і дуже приємним. NIX презентує безкоштовну дистанційну платформу навчання! Зараз активні курси навчання PHP і QA, але основні плани куди грандіозніші — Нікси вже над цим працюють.

Ось уже півроку платформа справно працювала в тестовому режимі та допомогла більше сотні хлопців освоїти тестування та розробку з нуля. Тепер NIX готові уявити її всьому світу.

492a9553

Тепер усі бажаючі зможуть освоїти IT-спеціальність у зручному для себе темпі та форматі (ментори та експерти завжди прийдуть на допомогу), а потім приєднатися до команди NIX, якщо ви ще не з нею! Хлопці обіцяють берегти вам місце.

Вже цього вівторка о 16:00 ви можете дізнатися всі деталі та важливі подробиці від творців онлайн-платформи, а також поставити свої питання під час стримування на офіційному каналі NIX.

Тут будуть раді вашій підписці на канал, і пам’ятайте про дзвіночок – не ризикуйте пропустити початок стриму :)

До зустрічі онлайн!

……………………………………………………………………………………………………………

Для затятих прихильників “стислість – сестра таланту”

Що: Презентація дистанційної платформи навчання NIX

Коли: 24 листопада о 16:00
Де: у інтернетах на каналі NIX

Кому: усім, хто мріє працювати в IT, і айтішникам, яким хочеться змін
Бути: обов’язково!