День дітей у NIX

14 Червня 2019

Початок літа — завжди особливий час для NIX, бо до Дня захисту дітей у нашому офісі панує неповторна атмосфера. З самого ранку крихітні дитячі ніжки починають тупотіти в коридорах, а їхні володарі — ставити тисячі запитань чомусь і з цікавістю заглядати в робочі монітори мам та тат.

Юні айтішники та айтішниці стають головними героями дня. Їм починають заздрити дорослі та друзі з дитячих садків та шкільних класів. Тому що потрапити на Дитячий день у NIX мріє кожен малюк. А як інакше, коли ти разом з Еллі опиняєшся у чарівному Смарагдовому місті чи до тебе на вечірку зазирає сам Тоні Старк із командою Мстителів, Бетменом та Чудо-Жінкою?

Як ви знаєте, до організації свята ми підійшли з усією відповідальністю. За вже сформованою щорічною традицією, кімната відпочинку на 6-му поверсі перетворилася для найменших гостей на справжнісіньку Країну Оз. Підкріпившись у candy bar найчарівнішими та найсмачнішими частуваннями, наші юні гості разом з Еллі вирушили у захоплюючу подорож дорогою з жовтої цегли.

На шляху до великого і могутнього Гудсуну хлопців чекали неймовірні пригоди та випробування. У компанії Лева, Страшили та Дроворуба діти змогли знайти казкового чарівника та допомогли Еллі повернутися додому.

І поки малюки буквально купалися в розкиданих повітряних кулях, в іншій кімнаті відпочинку дітки старшого віку брали участь у грандіозному протистоянні всесвіту Marvel і DC. Цього разу загін месників вирішив зійтись у чесному поєдинку з Бетменом та Чудо-жінкою, щоб раз і назавжди з’ясувати, хто з них крутіший.

Діти як найчесніші судді разом із таємничим капітаном NIX змогли розсудити та запобігти найбільшому протистоянню у всій історії двох світів. І поки дорослі мріяли хоч на секунду повернутися в дитинство і з цікавістю заглядали в кімнату відпочинку, малюки пригощалися солодощами, підіймалися на спину Халку, вчилися секретним бойовим прийомам Бетмена, брали участь у лотереї та дізнавалися, хто вони зі світу супергероїв.

Цього дня дітям вдалося не лише чесно розсудити протистояння двох всесвітів, а й стати свідками битви міжгалактичних масштабів між Бамблбі та Мегатроном. Хлопці змогли постріляти з бластера, вивчили улюблений танець трансформерів та стали першими серед людей учасниками Ліги автоботів, збільшивши свої сили та здібності.

Після свята батькам втомлених, але неймовірно задоволених малюків довелося пообіцяти, що вони обов’язково повернуться до нас на новорічне свято.

Зі святом, юні айтішники та айтішниці! До швидких чарівних зустрічей!