День дітей 2018 у NIX Solutions

27 Червня 2018

Перший день літа в нашому офісі завжди наповнений особливою атмосферою, адже саме цього дня до нас у гості приходять наші маленькі айтішники і айтішниці. З року в рік ми намагаємося влаштувати малюкам особливе свято, в якому казка стає реальністю, а чудеса трапляються на кожному кроці. Та що там говорити? З самого ранку навіть найбрутальніші дорослі заглядали в наші затишні і мімішні кімнати відпочинку з цікавістю і передчуттям веселих свят.

Традиційно, дитячий день у Ніксах – це привід не лише потусить на мегавеселому святі, а ще і побувати на роботі у батьків. Тому з ранку маленькі дитячі ніжки вже щосили досліджували наш офіс: малюки приміряли на себе образ майбутніх програмістів, надівали свої наряди в тему свята і затамувавши подих готувалися до своїх вечірок, яким немноооожечко заздрили дорослі. Отже, все по порядку.

Найменших наших гостей чекала казка, адже вони переступили поріг доброго цирку. Тому вже на вході юних глядачів зустрічав жонглер, акробат пригощав усіх солодким і солоним попкорном, а клоун віртуозно крутив повітряну солодку вату.

Для того, щоб наші хлопці ще більше перейнялися атмосферою свята, аквагримери допомогли їм перевтілитися в улюблених персонажів мультфільмів і казок. Закріпити результат і обіграти свої нові образи хлопці змогли у фотобудці. Ух, і навеселилась же там дітвора!

І який же справжній цирк без чотириногих друзів? Малюки змогли вдосталь потискати пухнастого кролика, лисичку-фенька і їжачка, а також пограти з мавпочкою, яка цього дня не залишила байдужим жодного гостя.

Але незважаючи на усі обережності, на свято все ж пробрався підступний клоун, який сховав половину запрошених артистів! Врятувати виступ змогли тільки найвідважніші та талановитіші хлопці, і в цій захоплюючій подорожі їх чекало немало сюрпризів: у гості завітав людина-пружина, а також незвичайний артист, який навчився дресирувати…. мильні бульбашки!

Як тільки усі артисти були врятовані, хлопців чекав приємний сюрприз – Circus pink show. Зі стелі сипалися рожеві кульки й дощ з яскравого метафана! Тут вже і дорослі айтішники і айтішниці не зуміли утриматися і пустилися в танок разом з дітворою.

Тим часом хлопці старше відправилися в справжнісінький Safari – trip! Наші юні слідопити пройшли посвячення в скауткемп “Епоха втраченого табору”. Як тільки хлопці пройшли реєстрацію і отримали свої паспорти, в наших джунглях сталося щось містичне : Загадкові звуки, туман і. поява справжнього індійця!

Виявляється, вирушаючи в захоплюючу подорож, наші юні скаути порушили хід часу, і хлопців чекала захоплююча подорож в справжнісінькі джунглі у пошуках скелета динозавра Манру.

На шляху скаути вирішували цікаві загадки, вчилися грі на самих незвичайних музичних інструментах, проходили по стежках, де ще жодного разу не ступала нога людини, і безстрашно йшли до своєї мети.

Розгадавши загадки таємного пророцтва, хлопці відшукали скелет динозавра Манру, і тут сталося справжнє диво – він ожив! У кінці свята хлопців чекала крута діскотека зі справжнім динозавром. Дбайливі скаути оточили Манру справжньою турботою і увесь час поривалися нагодувати його смачним метафаном (хто знає, чим взагалі живляться динозаври ? :) ).