День дітей 2017 у NIX Solutions

20 Червня 2017

Перший день літа в NIX Solutions – це завжди особливий день. З самого ранку до нас у гості приходять наші маленькі айтішники та айтішниці, які дарують нам рекордну кількість усмішок, а мамам та татам — ні з чим не порівнянне почуття гордості за своїх діток.

Цього разу, як і завжди у День дітей, кожен у NIX Solutions отримав заряд мімімішності, і навіть найбородатіший брутальний девелопер мрійливо жмурив очі, подумки приміряючи на себе образ батька :).

Тим часом малюків у нас у гостях ставало дедалі більше. Деякі з них несміливо тримали за руку маму з татом, переминаючись з ніжки на ніжку, але побачивши солодку вату та інші частування на кенді-барі, забували про сором’язливість. Старші діти впевнено вели батьків у кімнату, де починалося свято, адже багато з них вже не вперше в нашому офісі і точно знають, де на них чекають найнезвичайніші пригоди :).

Діти молодші опинилися в казковій Країні тролів. Там на них чекала захоплююча місія — врятувати дружбу та повернути веселість мешканцям країни. Малята відповідально підійшли до цього завдання: допомогли бергенам-викрадачам дружби виконати їхню заповітну мрію — побувати на морі та побачити справжні корали, спустилися чарівним тунелем у казкове підземелля тролів та врятували дружбу!

На подяку тролі навчили малюків майстерності приготування солодкої вати та малювання кольоровим піском, а також показали, як зробити із звичайних печенюшок чарівні :).

Старшим дітям треба було врятувати NIX Lego City від злісного генія. Він задумав знищити місто за допомогою комп’ютерного вірусу “АСКЛ”, але дітлахи не дали йому цього зробити. Разом із супергероями малюки розшифрували пароль, здолали лиходія та врятували місто від лиха.

Жителі міста назвали хлопців найсміливішими дітками галактики, провели їм майстер-клас з приготування напоїв та влаштували на їхню честь веселу дискотеку!

Після пригод потрібно і підкріпитись. Малята, як справжні герої, повернули веселощі в країну Тролей і врятували NIX Lego City, тому ланч уплітали за обидві щоки. Потім же наші маленькі гості вирушили додому разом з мамами та татами, розповідаючи їм про свої захоплюючі пригоди та нових друзів.

Тепер малюки з нетерпінням чекають на новорічне ранок у NIX Solutions, а ми вже зараз думаємо, чим би порадувати наших маленьких гостей! До зустрічі, хлопці:).