Дива на дитячих новорічних святах NIX

21 Січня 2020

Дива трапляються, якщо в них вірити, або якщо ти потрапиш до NIX. Тому що щороку напередодні новорічних свят наш офіс стає чарівним порталом.

Він може відчиняти двері у казкові світи, переносити малюків у королівство Еренделл до Ельзи та Олафа. Тут можна вирушити у кругосвітню подорож і познайомитись із новорічними традиціями різних країн. І саме в цей час на всіх картах світу наш Замок/офіс починає світитись особливим вогником :).

Адже як інакше, коли за два дні в одному місці збирається понад 300 малюків, які не перестають дзвінко сміятися, танцювати та заглядати у гості до колег батьків, обійматися та пригощати цукерками:). Саме так і закінчувався наш грудень 2019 року. Цілих два дні до нас в офіс приїжджали юні айтішники, щоб відсвяткувати новорічні свята.

Найменших наших гостей приїхала відвідати сама Ельза з Еренделла. Разом із нею у казкових санях приїхала Анна, Олаф та Свен. Ельза начарувала малюкам блакитну снігову вату і крутий кенді-бар з найсмачнішими солодощами королівства.

Разом з Анною та Олафом малюки брали участь у чарівних квестах, робили аквагрім та шукали вихід зі снігового лабіринту. А наприкінці Ельза створила справжнісіньке чаклунство — насипала багато пухнастого снігу, який зовсім не танув у долоньках :).

І поки малюки навчалися магії у Ельзи, старші діти отримували свої мультибілети і вирушили в кругосвітню подорож. Варто їм переступити поріг кімнати, як вони потрапили в справжнісінький аеропорт. Тут можна було заглянути в кенді-бар Duty Free, полетіти в Париж або відвідати головні пам’ятки Великобританії.

Щоб потрапити до нової країни, хлопці виконували цікаві завдання, проходили квести та дізнавалися про найцікавіші новорічні традиції наших друзів з інших країн. А в перервах між польотами вони наносили флеш-тату, малювали 3D-ручками, вибивали призи у справжнісінькому дитячому тирі – і влаштували грандіозну новорічну вечірку з різнокольоровим стрічкою-шоу.

І начебто б свята були зовсім недавно, але ми вже сумуємо за нашими улюбленими малюками.

Обійняли всіх і кожного :). І до швидких зустрічей, найважливіші та улюблені айтішники та айтішниці NIX.